Народний депутат Сергій Шахов прокоментував введення військового стану в Україні у відповідь на агресію РФ на Азові

"Ці дискусії тривають вже фактично п’ять років, поки йде війна. І те, що сьогодні відбувається, це можна було передбачити. Тут два боки медалі: або маніпуляція перед виборами, або справжній злочин, який учинив Кремль. На ситуацію з російською агресією має реагувати увесь світ. Треба звертатися до меморандуму 1994 року, щоб Америка, Англія, Франція допомогли Україні", – закликав політик.

"Зараз ми не можемо маніпулювати свідомістю людей, ми маємо дотримуватися Конституції, треба думати, що буде з економікою держави. Ми не маємо права дати олігархам і далі грабувати країну", – додав Шахов.

“Я щойно зі Сходу, у нас проходила сесія міської ради і обговорювали питання введення воєнного стану. Це страшно, якщо завтра справді війна, а воєнний стан введено не буде, як ми потім будемо дивитися в очі нашим дітям? Головне, щоб це не було звичайною маніпуляцією перед виборами, і щоб на цьому не наживалися у військових колах", – підсумував нардеп.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще