Народний депутат Сергій Шахов (політична сила "Наш край") закликав голову уряду втрутитися в кричущу ситуацію, яка склалася на Луганщині. З відповідним зверненням він виступив під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

"Я звертаюся сьогодні від усієї громади Луганської області, не просто Шахов, а реально зі зверненням сотень тисяч людей, які сьогодні страждають від банди народних депутатів, які сьогодні сидять у Сєверодонецькій міській раді і грабують місто. З усіх політичних сил – Опозиційний блок, Радикальна партія, БЮТ, БПП, які три рази захоплювали владу, вбили депутата, нашого колегу, громадського діяча – Самарського. І сьогодні ситуація вкрай важлива. 60 кримінальних проваджень було порушено за рік, жодне не розслідувано", – заявив Шахов.

Він закликав, щоб цю ситуацію проконтролювало Міністерство внутрішніх справ.

"Останнє, буквально три дні тому депутати вирішили знову захопити владу – не вийшло. Я звертаюся до вас, щоб видали доручення сьогодні міністерству внутрішніх справ, бо прокуратура не впоралася з цим завданням, і поставити на контроль ці справи", – сказав нардеп. "Доведено місто до колапсу. Вони хотіли списати навіть і на Кабмін те, що могли б заморозити повністю місто. Це гарно, що втрутився в.о. губернатора Філь і включили газ", – підсумував Шахов

Дивіться: Сергій Шахов на годині запитань до уряду (23.11.2018)

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Шахов сказав, як протистояти брудній кампанії на виборах президента.Як повідомляв "Знай.ua", Шахов показав Гройсману, що Україна отримала замість Європи. Також "Знай.ua", Шахов пояснив, чому забирати євробляхи у водіїв – абсурд.