Одна з найбільших корпорацій в Україні по виготовленню оргтехніки та мобільних телефонів уже багато років не сплачує податки.

Про це стало відомо з джерел, близьких до податкової адміністрації.

Наразі вивчаються шляхи виведення коштів на предмет можливої легалізації, ціноутворення та видатки, коригування вартості та премії.

Крім того, варто зазначити, що у 2017 році на батьківщині цього виробника, керівника корпорації було засуджено до відбування покарання за корупцію. Тепер вони діють за перевіреною схемою на території України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На жаль соціальна (податкова) відповідальність деяких платників податків залишається на низькому рівні, а дії податкової відразу стають тиском на бізнес.

Проте всі ми розуміємо, що Україна змінилася, так само, як і її народ. Можливо, дії корпорації вже стали тенденцією. Одне зрозуміло точно - тепер податкова буде уважно спостерігати за розвитком подій.

Нагадаємо, що найважливіша подія в економічному житті країни цього тижня – прийняття Верховною Радою державного бюджету на 2019 рік. Результатом "великих бюджетних баталій" у парламенті стали безліч відносно невеликих змін в проекті, який закладений на 2019 рік. Про це повідомили у Центрі економічної стратегії.Передає Хвиля.

"Вже який рік поспіль між першим і другим читанням уряд як той майстерний ювелір знаходить додаткові ресурси — і доходи, і витрати збільшуються приблизно на однакову суму, так щоб не постраждав показник бюджетного дефіциту. Останній — "сакральна" цифра узгоджена з МВФ, її чіпати не можна", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Рада назвала прожитковий мінімум, українці хапаються за серце.

Також "Знай.uа" писав, державний бюджет на 2019 рік передбачає чимало змін для країни.