Під час розіграшу 1007-го тиражу "Лото-Забава" у постійному конкурсі "Парочка" двоє гравців з Черкаської і Полтавської області виграли 300 тис. грн. Щасливчики "озолотилися" в суботу, 25 листопада. У цей день цей конкурс святкував свій перший День народження.

Про це передає прес-служба оператора державних лотерей "М. С. Л".

300 тис. вдалося виграти гравцю з міста Шпола. Він придбав квиток №0181626 на фірмовому столі "М. С. Л.".

Другий приз отримав щасливчик з Кременчука, який купив квиток №0188215.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що румунська математик і економіст Стефан Мандель виграв у 14 лотереях завдяки розробленій ним системі.

В результаті його дій одразу кілька країн світу були змушені змінити правила проведення державної лотереї, проте сам Стефан не порушив жодного закону.

Економіст обдурив долю - і не один раз, а чотирнадцять разів поспіль. Завдяки своїм здібностям в математиці чоловік розробив систему, яка дозволяла вгадувати п'ять з шести виграшних чисел.

Через чотири роки Стефан використовував формулу, скупивши всі квитки за найбільш вірогідною комбінацією, і зірвав джекпот. На виграні гроші чоловік підкупив урядовців і виїхав з країни, влаштувавшись в Ізраїлі.

Незабаром Стефан перебрався до Австралії - країну зі стабільною економікою, громадянство якої дозволяло йому брати участь у лотереях всіх країн співдружності. Чоловік розробив нову формулу, яка підходила для британської лотереї, і почав велику гру.

Стефан Мандель залучив інвесторів, разом з якими скуповував квитки з усіма можливими комбінаціями. Таким чином йому вдалося обдурити систему дванадцять разів.

Нагадаємо, в штаті Новий Південний Вельс 59-річний Карло Массет з Сіднея двічі виграв у лотерею за один тиждень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, заплановане Кабміном ліцензування лотерейних операторів - вірний крок, це дозволить зробити цю сферу прозорою.

Також Знай.ua писав про те, що американка зі штату Нью-Гемпшир Джейн Доу виграла 560 000 000 доларів.