Селище Сосниця потрясла новина – одна з місцевих мешканок, яка прожила довге і плідне життя на благо громади, стала жертвою ґвалтівника.

Злочинець проник в будинок, де проживала погано пересувається жінка. Потім він, скориставшись її безпорадністю, передає Vlasti.net.

Після інциденту пенсіонерка стала себе погано почувати – на допомогу поспішили медики.

Злочинця швидко виявили – ним виявився один з місцевих жителів, який вів себе асоціально і маргінально. Повідомляється, що чоловік молодше сорока, його збочені дії шокували жителів селища шок.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Ви готові до його повернення? Літаючий пастор прочитав проповідь під стелею, але парафіяни такий креатив не зацінили

Дивна історія з нереально креативним пастором баптистської церкви сталася в США. Багато віруючих були ображені такою витівкою. Так один священик настільки захопився своєю роботою, що замість традиційної проповіді влаштував парафіянам перфоманс.

Розповідаючи про друге пришестя Христа, заповзятливий пастор злетів над сценою і завис під стелею. Так, сталося справжнє диво, завдяки технологіям, проте очевидці і люди, подивилися підсумкове відео, не надто оцінили ентузіазм проповідника.

В той день проповідь була схожа на циркову виступ. Справа в тому, що ще до початку промови Орр прив'язав себе канатами до довгого крана під стелею і буквально полетів до парафіян.

Зазначимо, що з ряду геть що виходить інцидент стався в баптистській церкві "Браун" міста Саутавен, а його винуватцем став пастор Бартоломью Орр.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Роналду та інші зірки виступили проти насильства над жінками: промовисті фото

Футболісти чемпіонату Італії підтримали представниць прекрасної статі

Також Знай.ua" писав про те, що Одеський психопат вбив дівчинку і зробив з нею таке, від чого у вас волосся посивіє

В Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину.

Про це повідомляється в прес-службі поліції.