Філіппінському будівельникові на ймення Леонардо Моріс 30 років. Чоловік молодий, проте за останні сім років його життя завдала йому стільки страждань, що вистачить на цілий людський вік. Пухлина в його роті почала рости сім років тому, і за час стрімкого зростання досягла розмірів, порівнянних з головою чоловіка. Леонардо вважає, що всьому виною травма, яку він отримав у 23 роки, граючи в баскетбол.

З того фатального дня, щелепа Леонардо Моріса весь час хворіла і опухала. Коли лікарі обстежили рот пацієнта, у них як завжди виявилося дві новини – хороша і погана. Хороша – в тому, що амелобластома (так називається пухлина Леонардо) – це доброякісне утворення, і воно не загрожує життю чоловіка. Пухлина утворилася з епітелію зубного сосочка. Погана – що вона має тенденцію зростати, і її видалення коштує величезних грошей. У перерахунку на українські гривні, Морісу потрібно близько 185 000 гривень, але таких грошей у бідного будівельника немає.

Зараз розмір пухлини приблизно такий же, як голова Моріса. Чоловік не може їсти, він споживає лише соки і рідку їжу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Будівельник заробляє не багато тому у нього немає грошей на операцію по видаленню пухлини. Хірургічне втручання обійдеться філіппінцю приблизно в 185 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у немовлят масово виявляють жахливі аномалії, лікарі розводять руками. Ніхто не може пояснити, що відбувається.

Франція залучила генетиків і почала загальнонаціональне розслідування випадків, коли діти народжуються без пальців, рук або ніг: в останні роки випадки з аномаліями значно почастішали. Виявилося, що справа зовсім не в генах.

Нагадаємо, раніше ми писали про “священний союз’’, який породив каліцтва, мутації і хвороби. Кілька фактів про інцест у світовій історії. Мутації і аномалії, а також виродження королівських пологів безпосередньо пов'язані з кровозмішенням.

Інцест або статеві стосунки між біологічно близькими членами родини - це табу в сучасному суспільстві. Але у стародавні часи це була норма. Так як для королівських сімей це означало чистоту роду і крові.

Також ми писали про дівчаток-спичечницах: історія страшної хвороби і боротьби за права жінок. "Фосфорна щелепа" або, якщо бути точним - фосфорний некроз щелепи, страшна хвороба XIX століття. На щастя, цього захворювання зараз не зустрінеш. А ось у XIX столітті це було професійне захворювання співробітників сірникових фабрик, оскільки ці люди працювали з білим фосфором, токсичною аллотропною модифікацією цієї простої речовини.