Телеведучий Дмитро Шепеле три роки тому став вдівцем, популярна співачка Жанна Фріске – його дружина – померла від онкології. Зараз Дмитро виховує їх сина Платона і, як стало відомо, знайшов нове кохання.

Нагадаємо, після смерті Жанни Фріске між її батьками і Шепелєвим стався скандал через зібрані кошти на лікування співачки, а також з приводу опіки над Платоном. Після судових розглядів хлопчика його виховує батько.

Так обраницею шоу-мена стала дизайнер Катерина Тулупова. Інформацію про це оприлюднили російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Відомо, що пара разом вже близько року і цього літа вони провели першу велику спільну сімейну відпустку з дітьми в Італії.

5-річний син Шепелєва Платон і дочка Тулупової Лада подружилися. За інформацією ЗМІ діти, які є однолітками, відмінно ладнають один з одним. Друзі розповіли, що пара просто зразок семейеной ідилії.

Відомо також, що пара почала жити разом, розповіла подруга Шепелєва:

" У Діми з Катею все відмінно! Кінець липня і майже весь серпень вони з компанією друзів і дітьми провели в Італії. Знімали віллу „Ла Комменда Конкордія“ у Тоскані і подорожували по країні. Катерині дуже сподобалася вилазка в сади Боболі, знаменитий парк у Флоренції і прогулянка по Мілану. Це місто, до речі, для їх встосунків з Дімою - знакове. Саме туди в січні минулого року Шепелєв привіз Тулупову на перший спільний романтичний вікенд" - цитує її "Експересс газета".

Знімками в соціальних мережах Шепелєв особливо не ділиться, дітей нікому не показує, особисте життя тримає в таємниці.

Виставку живопису і гравюри епохи Едо в Пушкінському музеї в Москві нещодавно Шепелєв відвідав з усією своєю сім'єю. Разом з Тулуповою вони також відвідали на днях Великий театр.

Про обраницю Шепелєва відомо, що вона приїхала з Єкатеринбурга в Москву, де закінчила факультет дизайну енергетичного інституту і відкрила студію "Арх. Предмет", створила жіночий клуб "Креативні сніданки" та займається дизайном інтер'єрів.