Путін вдарить з подвійною силою: українцям розповіли, скільки військової техніки вже біля кордону

Президент України Петро Порошенко оприлюднив інформацію про кількість військових і техніки Росії, яка знаходиться на кордоні з Україною. Повідомлення про це він розмістив на своїй сторінці в Twitter. В цілому навколо України знаходиться близько 80 тисяч військовослужбовців РФ, близько 1400 артилерійських і ракетних систем, 900 танків, 2300 броньованих машин, близько 500 літаків і 300 вертольотів. Все це розміщено на території тимчасово окупованого Донбасу і Криму.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Гвоздик нокаутував Стівенсона і став чемпіоном світу

Українець Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі. Зазначимо, що Стівенсон володів титулом з 2013 року.

Путін і Меркель
Путін і Меркель

Меркель жорстко поставила Путіна на місце: саміт "Великої двадцятки" запам'ятається світу

Канцлер Німеччини Ангела Меркель, як і очікувалося, провела бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним і обговорила інцидент в Керченській протоці, повідомляє офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт.

"Перед початком другого дня саміту G20 в Буенос-Айресі канцлер Меркель поговорила з російським президентом Путіним. У центрі переговорів була ситуація в Сирії, а також ситуація між Росією і Україною в Керченській протоці і Азовському морі", – пише Зайберт у Тwitter.

Хлопці, з речами на вихід: 3 грудня почнуться збори військовозобов'язаних, кого торкнеться і що потрібно знати

З 3 грудня розпочинається цикл масштабних зборів з резервістами і військовозобов'язаними. Про це повідомляє прес-служба МОУ. Як повідомляють у прес-службі: "однією із складових підготовки ЗСУ до відбиття збройної агресії є підготовка людських резервів. З цією метою з 3 грудня розпочинається цикл масштабних заходів по збору резервістів і військовозобов'язаних".

Комунальні борги українців продовжують зростати: озвучили нереальну цифру, виживайте, як хочете

Відомо, що на кінець грудня 2017 року українці заборгували за ЖКП 32,3 млрд грн. У тому числі заборгованість населення з оплати за газопостачання склала 12,4 млрд грн, за централізоване опалення та гаряче водопостачання - 11,1 млрд грн. Однак цифра боргу продовжує зростати.