Заворушення на окупованих територіях "ЛДНР" не могли не позначитися на економіці в регіонах, непідконтрольних української влади. Ні для кого не секрет, що люди там живуть за межею бідності, тому як знайти нормальну роботу там, де йде війна, і боронь боже, снаряд виб'є скла – це просто нереально. Мирні донеччани, які не мають відношення до багаторічної "заварушки" і переворотів, поспішають покинути "прокляту локацію", бо вижити тут більше не реально. Крім небезпечної обстановки і сепаратистів у влади, у Донецьку різко подорожчали ціни на хліб і продукти першої необхідності, пише видання 62.ua.

Преса посилається на численні пости донеччан у соціальних мережах – жителі міста обурені "драконівським" стрибком цін на продукти.

Так, десяток яєць, що раніше коштував 55 російських рублів, подорожчав до 61 рубля. Вартість кілограма картоплі зросла з 18 до 22 рублів. 400-грамовий батон, який коштував 14 російських рублів, подорожчав до 18-19 рублів.

Тим часом, портал "Знай.uа" передавав, що в Україні зросли пенсії. Українцям розповіли, скільки тепер держава має намір платити пенсіонерам., хоча назвати цю збільшення істотної не вийде навіть з великою натяжкою, уряд обіцяє, що в 2019 році мінімальні пенсії продовжать рости. Подивимося, наскільки ці обіцянки будуть стримані і не доведеться голодувати пенсіонерам, чиї заслуги перед Батьківщиною важко переоцінити.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Що стосується пенсій в Росії, вони досі залишаються мизеорными і "жебрацькими" – це визнають самі росіяни. Зате їх президент, відомий Володимир Путін, нещодавно нібито шокував Аргентини дуже дорогим лімузином,, який прибув разом з ним на саміт G20 в Буенос-Айрес. Ця машина швидко стала предметом насмішок, троллінгу і їдких "фотожаб" в соціальних мережах.

Нагадаємо, "Знай.uа" також повідомляв, що путінський пропагандист "піймав кулю" – "паливний майдан" продовжує набирати обертів, ситуація стає загрозливою.Паніка, кров і жах поглинули місто.

Нагадаємо – Путін вдарить з подвійною силою. Українцям розповіли, скільки бойової техніки вже біля кордону.

Президент України Петро Порошенко оприлюднив інформацію про кількість військових і техніки Росії, яка знаходиться на кордоні з Україною. Повідомлення про це він розмісти на своїй сторінці в Twitter.

У цілому навколо України знаходитья близько 80 тисяч військовослужбовців РФ, близько 1400 артилерійських і ракетних систем, 900 танків, 2300 броньованих машин, близько 500 літаків і 300 вертольотів.