Президент наскрізь хворої країни-агресора Росії похвалився новим лімузином в Аргентині, куди прибув на саміт "Великої двадцятки". "Люксовий" автомобіль Путіна Аурус "приїхав" до Аргентини разом з ним. Про машину, що носить кодову назву "кортеж", розповів головний блогер-лизоблюд Російської Федерації Дмитро Смирнов, який досі називає себе "журналістом кремлівського пулу".

За словами Смирнова, машина "справила враження на агрентинців" – на місцевому телебаченні активно обговорюють характеристики і ціну лімузина Путіна. Не міг такий пост залишити Мережу байдужою, і реакція користувачів послідувала миттєво. В комментарях пишуть про те, що краще б на телебаченні Аргентини обговорювали жебрацькі пенсії і зарплати росіян, і що Путін довів країну. Президента РФ називають "зрадницьким нікчемою", а сам автомобіль – і зовсім китайської копією Бентлі.

"Твітер це не той майданчик, де можна брехати", "А пенсії росіян не обговорюють на телебаченні Аргентини?", "А жебрацькі пенсії і зарплати в Росії не обговорюють?", "Та чого вже там! В чергу аргентинці записуються, щоб до 2021 купити собі цю саморобку", "Що тут обговорювати, Китайці скопіювали Бентлі. Але на російському заводі", "А може аргентинцям обговорювати і російський МРОТ при Путіні? Чи то Путін, ця злодійська і зрадницька нікчемність, хвалиться своїм лімузином?", "Скоро і до решти світу дійде, до якої убогості, руйнування, дегенерації, включаючи самогубства з відчаю і социальнок тиранії, Путін і путінізм довів Росію", — вони пишуть у коментарях під публікацією пропагандиста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, "Знай.uа" також повідомляв, що путінський пропагандист "піймав кулю" – "паливний майдан" продовжує набирати обертів, ситуація стає загрозливою.Паніка, кров і жах поглинули місто.

Також ми писали, що російські школярі стріляли з гвинтівки по генералу США.

Росія – остаточно і безнадійно хвора країна. І врятує її "ампутація" Путіна – невідомо. Ненавистю у них просякнуті навіть діти. Так, в Єкатеринбурзі школярам під час змагань дали постріляти з гвинтівки з фото генерала з США Роберта Скейлза. Цікаво ще й те, що ці "змагання" влаштував так званий благодійний фонд "Сприяння безпритульних", який також займається "патріотичним вихованням" важких підлітків.

Знай.uа писав, що Україна знайшла докази нападу Росії, опублікована повна запис від СБУ. Тепер стало чітко зрозуміло, хто віддавав накази.