Росія – остаточно і безнадійно хвора країна. І чи врятує її "ампутація" Путіна – невідомо. Ненавистю у них просякнуті навіть діти. Так, в Єкатеринбурзі школярам під час змагань дали постріляти з гвинтівки з фото генерала з США Роберта Скейлза. Цікаво ще й те, що ці "змагання" влаштував так званий благодійний фонд "Сприяння безпритульним", який також займається "патріотичним вихованням" важких підлітків. Про це стало відомо з повідомлення порталу 66.ru.

"Ми використали фотографію Роберта Скейлза, тому що це наш ворог, а ми ведемо роботу по патріотичному вихованню і розповідаємо про це підліткам, — цитують 66.ru керівника фонду „Сприяння безпритульним“ Бека Манасова.".

"Ми хочемо, щоб діти знали, що у Росії є не тільки друзі, але й дуже багато ворогів. І треба бути готовими захистити свою батьківщину".

Манасов розповів, що стріляли сто хлопчиків і дівчаток. Фото Скейлза використовувалося як мішень і після офіційної частини заходу – дорослі теж вирішили розважитися і постріляти, а потім запросили дітей.

Між тим стрільба по портрету викликала занепокоєння серед батьків учасників. "Син розповів, що разом з мішенями у тир принесли фото американського генерала, організатори назвали його ворогом народу і розстріляли, заявила мама одного з підлітків, що взяли участь у змаганні, Марія Яміна. — Це взагалі нормально? Навіщо це потрібно моїй дитині? Чому не запитали у нас дозволу?"

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Манасов сказав, що фонд працює більше 12 років, у них займаються як звичайні підлітки, так і важкі.

У департаменті освіти адміністрації Єкатеринбурга виданню повідомили, що не співпрацюють з фондом і не причетні до організації змагань.

Нагадаємо, "велика сімка" закликала Росію відпустити українських моряків, незаконно захоплених у полон під час Керченської інциденту 25 листопада.

Також Знай.uа писав, що Україна знайшла докази нападу Росії, опублікована повна запис від СБУ. Тепер стало чітко зрозуміло, хто віддавав накази

Служба безпеки України отримала запис переговорів екіпажів літаків і вертольотів РФ з пунктами управління. Вони підтверджують те, що військове командування росіян віддавало накази на застосування зброї проти українських кораблів в районі Керченської протоки.

Про це заступник голови СБУ Олег Фролов повідомив на брифінгу в Києві.