Українські підрозділи були приведені в повну бойову готовність.

Цю інформацію повідомив під час військової наради з президентом України глава ДПСУ Петро Цигикал.

Керівник Держприкордонслужби наголосив під час наради, що кордон країни охороняється в посиленому режимі.

"Службу переведено в перший рівень повної бойової готовності. Кордон охороняється в посиленому режимі" Петро Цигикал

Петро Цигикал

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Крім того, стало відомо, що прикордонні загони були доукомплектовані вогнепальною зброєю і бронетехнікою. Зараз на деяких ділянках кордону військові проводять оперативні та контррозвідувальні заходи.

"У пунктах пропуску здійснюються посилені заходи контролю. На сьогодні обмежено в'їзд іноземців, передусім громадян Російської Федерації. Не пропускаються громадяни Російської Федерації у віці від 16 до 60 років, особи чоловічої статі" Петро Цигикал

Також керівник Держприкордонслужби зазначив, що стосовно громадян України жодних обмежень на кордоні здійснюватися не буде.

Нагадаємо, після того, як президент України Петро Порошенко оголосив у країні воєнний стан, а бойовики на Донбасі почали нарощувати свої сили, окупаційне командування вирішило терміново доукомплектувати підрозділи "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР".

Цю інформацію повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook. Тимчук розповів, що бойовиків привели в боєготовність. На сході України окупанти проводять комплекс заходів по нарощуванню їхньої боєздатності.

Також нагадаємо, в районі проведення операції об'єднаних сил на Донеччині за день, 29 листопада, поранено одного військового, ще один пропав без вісті.

Так, протягом дня на Донеччині зафіксовано дев'ять обстрілів українських позицій з боку бойовиків, зокрема 5 разів з забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Також "Знай.uа" повідомляв, хто з українських депутатів проголосував проти воєнного стану.

Також ми писали про те, що слід знати кожному з нас про воєнний стан.