У Росії не пускають адвокатів до незаконно захоплених українських моряків.

У справі 24 українських військовополонених на сьогоднішній день відсутня будь-яка інформація про передачу матеріалів "кримінальної справи" з окупованого Росією Криму, так само досі не призначений слідчий.

Про це розповів адвокат Микола Полозов, який стикнувся в СІЗО "Лефортово"з проблемою недопуску до свого підзахисного моряка Дениса Гриценко.

З самого ранку 3 грудня Полозов намагався домогтися зустрічі з підзахисним. Адвокат написав заяву на ім'я начальника СІЗО. В очікуванні відповіді було також подано заяву до приймальної ФСБ. Адвокат повідомив про вступ у справу і попросив допуску до слідчого ізолятора.

Текущая ситуация в СИЗО Лефортово. Утром сдал на имя начальника СИЗО заявление о допуске к подзащитному Денису...

Geplaatst door Nikolai Polozov op Zondag 2 december 2018

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Слідче управління ФСБ відмовилося приймати заяви від адвокатів, перенаправляючи всіх в загальну приймальню ФСБ на Луб'янці. Адвокатам не можуть назвати ні ім'я слідчого, ні ознайомити з матеріалами справи. Тривала пауза насторожує, оскільки звинувачення українським морякам окупанти висунули ще 27 листопада.

Нагадаємо, російські окупанти доправили незаконно захоплених в Чорному морі і заарештованих в окупованому Сімферополі українських моряків до московських СІЗО.

У СІЗО "Лефортово" містяться 24 моряка. Троє поранених під час захоплення перебувають у медчастині "Матроської тиші". У Москві моряків намагаються засудити за статтею про незаконне перетинання російського кордону.

Як повідомляв портал Знай.ua, російські "правозахисники" розповіли про умови утримання незаконно захоплених українських моряків.

Також Знай.ua писав, Путін розповів, що буде з українськими моряками