Компанія Welkron відносно недавно з'явилася на ринку України, але незважаючи на це вона дуже швидко отримала свою аудиторію. Все дуже просто, адже Велкрон заснована професійними інвесторами і трейдерами, які знають толк у своїй справі.

А їх слоган підтверджує все це – «Для трейдерів від трейдерів».

Давайте ж дізнаємося докладніше, які переваги отримують клієнти цієї компанії і чому варто обрати саме Welkron.

Головні переваги Welkron

По-перше, варто сказати, що в компанії користуються лише найновішими торговими інструментами, які підходять як брокерам з досвідом, так і початківцям. Все це завдяки тому, що у Велкрон цілодобовий центр техпідтримки, де вам можуть допомогти у будь-який час і з будь-яким питанням.

Крім того, наявність резервних копій і серверів по всьому світу роблять роботу з Welkron дуже зручною, особливо у плані віддаленої роботи.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Не можна упустити той факт, що сервіс Welkron дає можливість своїм клієнтам отримувати прибуток з величезної кількості торгових інструментів. А допомагає їм у цьому наявність особливих умов, завдяки яким Welkron і обходить своїх конкурентів:

  • Найліквідніший ринок у світі;
  • Більше 150 валютних пар;
  • 24 години на добу, 5 днів в тиждень;
  • Кредитне плече 1:100, 200, 500;
  • Вузькі спреди, ніяких комісій.

Трейдери також задоволені продуктом компанії, адже для них передбачені всі інструменти і послуги для зручного торгу фондовими індексами.

Один з найцікавіших ринків для трейдерів на даний момент – це такі енергоносії, як природний газ та нафта. Адже ринок досить динамічний і може принести чималі суми грошей.

Важливо сказати, що команда компанії Welkron не дарма наполегливо працювала, адже зараз всі клієнти можуть розраховувати конкурентоспроможність, надійність та прозорість системи ціноутворення компанії. А завдяки передовим технологіям вони зуміли звести до мінімуму спреди покупки/продажу і автоматизувати виконання угод.