Україна вже тиждень живе в режимі воєнного стану. Однак, не дивлячись на всю серйозність такого становища, політики, схоже, не збираються переходити на інший триб життя. Більше того, слуги народу знайшли спосіб скористатися воєнним станом.

Про це заявив телеведучий Ігор Лесєв в програмі "Не добрий вечір".

"Що таке воєнний стан? Це означає, що країна переходить на воєнні рейки. Це мобілізаційний режим життя. Це структурування, підзвітність та регламентація. Це наявність стратегічного плану і чітких цілей щодо його реалізації. Це також наявність виконавців. І найголовніше, це розуміння для мільйонів громадян, чому це відбувається і що від них вимагається", – резонно зазначив він.

При цьому, за словами Лесєва, справжні причини введення воєнного стану можуть бути найрізноманітнішими: "перенесення виборів, підняття власного рейтингу, зачистка інформаційного поля, тощо". Та є речі, якими не можна гратись, каже ведучий.

У той же час дії українських політиків у такий складний для країни час виглядають дуже неординарними.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

«Не можна кожен день новій дівчині освідчуватись у коханні. І не можна щотижня на пташиному ринку купувати нову собаку, а стару повертати назад. А дивіться що відбувається у нас. Спікер Верховної Ради Парубій вже встиг змотатися в Бельгію. Радник президента Павленко тусить в Туреччині. Депутат Семенченко гастролює в Грузії. Це так, навскидку", – підкреслив він.

При цьому, зазначає Лесєв, у нас з країною, через яку запроваджено воєнний стан, досі не розірвані дипломатичні відносини. В Росію досі ходять поїзди і їздять автомобілі.

"Це такий крутий воєнний стан", іронізує Лосєв.