Студія «Квартал 95» опублікувала на своїй сторінці в Facebook новий випуск шоу «Чисто News», в якому Євген Кошовий і Валерій Жидков обговорюють найбільш актуальні теми й події дня в Україні.

Сьогодні ведучі шоу розглянули питання можливого блокування інформаційних сайтів і заборону на носіння військової форми міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, обговорили рейтинг прибутковості та збитковості українських банків, а також не залишили без уваги тему надбавки до мінімальної пенсії в розмірі 45 грн, яка тепер буде становити 1497 грн.

Валерій Жидков прокоментував підвищення пенсії фразою, що «відчути його можна тільки на слух».

Порошенко ПРОДЛИЛ Выборы в Украине НА ПОЛГОДА - Новый ЧистоNews от 05.12.2018

В документах генплана Ирпеня по застройке города на 2019 год обнаружилось наличие... МОРСКОГО ПОРТА! Это оправдывает тот факт, что цены на квартиры в Ирпене уже давно сровнялись с одесскими, просто раньше нам не говорили всю правду.

Geplaatst door Чисто News op Donderdag 6 december 2018

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ще увагу гумористів Студії «Квартал 95» привернуло те, як обмовився Президент Порошенко, що «вибори в Україні пройдуть 31 жовтня» і заява генерального прокурора Луценка про «монополію на насильство». У числі інших тем дня – новина про затримання «липових» Сбушників співробітниками Служби Безпеки України.

«Цвяхом програми» стало обговорення пункту про фінансування морського порту в Ірпені, який включений до бюджету міста на 2019 рік.

https://www.facebook.com/chistonews/videos/294053681222013/

«А ви знали, що в Ірпені є море? Ні? Ми теж» - так підписано відео нового випуску «Чисто News» на сторінці Студії «Квартал 95» в Facebook.

"Знай.иа" написав про те, як Зеленський зібрався "мочити коротуна"

Раніше "Знай.иа" повідомив про підвищення розміру мінімальної пенсії в Україні

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла рішення про неможливість проведення президентських виборів в Україні запланований термін