Суд справи про вбивство журналіста Олеся Бузини перенесено на 11 грудня.

Шевченківський районний суд Києва знову переніс розгляд справи про вбивство Олеся Бузини. Про це адвокат підозрюваних Сергій Войченко повідомив в Facebook.

"Наступне судове засідання відбудеться 11 грудня 2018 року о 15:00. Запрошуються всі бажаючі, хто хоче підтримати хлопців і подивитися на те, як влада не бажає розкривати вбивство Олеся Бузини, а "вішає його на ні в чому невинних хлопців", - написав Сергій Войченко.

За словами адвоката, під час сьогоднішнього засідання оголосили відвід одному із суддів. Але відвід не був задоволений.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідство досі не назвало ні замовників, ні організаторів, ні виконавців вбивства Павла Шеремета. Більше того - зі справи загадковим чином пропадали докази (зокрема, записи з камер відеоспостереження). Поліція засекретила всі рішення судів у справі про вбивство Павла і навіть відмовилася повідомити, скільки слідчих розслідує справу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Болгарії повідомили шокуючі подробиці вбивства відомої журналістки Вікторії Мариновой, яка останнім часом займалася резонансним розслідуванням розкрадання коштів з фонду ЄС.

Також "Знай.ua" писав, що серед відомих авторів українці вибирають в першу чергу Ліну Костенко та Сергія Жадана. Як зазначалося, в цілому респонденти назвали 145 імен сучасних українських письменників. 14% не змогли пригадати жодного, майже стільки ж (13,8%) обрали відповідь "важко відповісти". 10% не відповіли. 16% українців взагалі не читали творів вітчизняних авторів сучасності.