Майже чотири десятки жителів Бразилії подали позов до суду на пластичного хірурга, який понівечив їх обличчя.

Десятки жителів міста Гоана в західній Бразилії подали до суду на хірурга Уеслі Муракамі. Його звинувачують у тому, що він спотворював їх обличчя, вводячи під шкіру якийсь препарат, який викликав сильний набряк обличчя. На їхню думку, пластичний хірург калічив їх, змінивши їх зовнішність на гірше.

В основному до лікаря Муракамі з Гояни зверталися люди з наслідками акне - прищами і шрамами, а також з бажанням поліпшити зовнішність. Хірург не мав відповідної кваліфікації. В результаті його пацієнти не тільки не ставали красивішими, а навпаки отримували каліцтва. Результати своїх операцій у горе-хірурга деякі з них виклали в соцмережі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Один з колишніх пацієнтів Уеслі Муракамі 4 роки намагався повернути свій колишній вигляд, але безрезультатно. Нині постраждалі від рук ескулапа пацієнти вимагають компенсації та довічного позбавлення свого кривдника ліцензії.

За попередніми даними, від дій горе-хірурга постраждали як мінімум 40 осіб. Фахівці, які оглянули постраждалих пацієнтів, зробили висновки, що деяким з них ніколи не вдасться повернути своє колишнє обличчя.

Нове дослідження засмутить любителів кросвордів і головоломок

Дослідники виявили, що ті, хто регулярно займався розумовою діяльністю, мали більш високі когнітивні здібності на початку навчання, але не було ніякої різниці у швидкості, з якою вони знижувалися протягом наступних 15 років.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Стало відомо, скільки повчають лікарі в ДНР : економічне "диво" по-російськи

Відомий журналіст Денис Казанський повідомив про те, що зарплата лікарів в "ЛНВ/ДНР" становить всього 2-3 тисячі гривень.

ТакожЗнай.иа" писав, що Українців хапають прямо посеред вулиці і відправляють у військкомати (відео)

У військовому комісаріаті подібні дії пояснюють тим, що тих, хто ухиляється, стало більше, а план призову для області збільшили, тому змушені діяти жорсткіше.