У передноворічний і різдвяний періоди терміни стандартної поштової доставки "Укрпошти" можуть істотно збільшитись за рахунок зростання обсягів пошти.

Цю інформацію повідомила компанія, передає "ХВИЛЯ".

В "Укрпошті" зазначили, що наразі в посиленому режимі працює авіаційна інфраструктура (аеропорти, авіалінії, хендлінгові компанії) і митні підрозділи України та інших країн світу, але, все ж, їхні пропускні можливості залишаються обмеженими.

Клієнтам "Укрпошти" в компанії порадили звертатися з усіх питань до контакт-центру або на сайт компанії за більш детальною інформацією щодо місця перебування відправлень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підписав закон, який регулює отримання і відправку посилок. Тепер українці по-новому будуть отримувати пересилання з-за кордону і по-новому їх оплачувати. Про нові зміни у скандальному законі повідомили на сайті Верховної Ради.

Серед іншого закон регулює ввезення посилок на територію нашої країни. Саме цьому розділу було присвячено стільки суперечок і обурення з боку населення.

Таким чином, з набранням чинності нового документа, підприємства поштового зв’язку та доставки визнають податковими агентами і зобов'яжуть платити податок на додану вартість від імені одержувача посилки, вартість якої перевищує 150 євро від 1 січня 2019 року. від 1 липня наступного року мінімальна вартість посилок, яка буде обкладатися ПДВ, зменшиться до 100 євро.

Нагадаємо, Укрпошта закриває популярну серед населення послугу.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці ризикують залишитися без пенсій, листів і посилок через звільнення працівників Укрпошти. В місті Почаїв за власним бажанням покинули свої пости майже всі працівники поштового відділення.

Також Знай.uа писав про те, що вантажівка Укрпошти збила на пішохідному переході чоловіка.