Моторошні події відбуваються в селі Уздиця на Сумщині. Люди бояться за свої життя, адже до них у двори почала навідуватися невідома істота. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Деякі жителі села зверталися до журналістів, щоб ті провели розслідування. Істота, за заявою очевидців, має в своїй зовнішності риси від лисиці, собаки і не тільки.

Вперше моторошну чупакабру побачив у своєму дворі 50-річний Олексій. Він пішов перевірити курей, які почали дивно пищати і натрапив на невідому істоту.

Спочатку односельці не повірили чоловікові і навіть жартували над ним і його сім'єю. Проте зовсім скоро всім стало не до сміху. Адже з проблемою зіткнулися і вони.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дивний монстр вбив 25 курей. Всі жертви були обезголовлені і не мали краплі крові в своїх жилах.

Налякані мешканці села зверталися з проханнями про допомогу до депутата сільради та іншим впливовим особам, проте ніякої реакції не послідувало.

Глухівський РДА зважився вирубати всі зарості рослин, щоб позбутися від місць можливого проживання тваринного тільки після звернення в пресу. Однак такі заходи не дали результату – люди як і раніше живуть в страху.

До справи намагалися підключити навіть сантехніків, однак вони не проживали в селі, не знали місцевості і того, як виглядає істота.

Голова сільради Олександр Дадаков вважає, що істота є здичавілою хворою лисицею і попросив очевидців сфотографувати її.

Нагадаємо, волохатий монстр викинувся на берег Камчатки. На берег Камчатки викинуло невідомого монстра.

Як повідомляв Знай. ua, злий гном не дає спокійно жити цілої сім'ї. Швидше за все, в квартирі завівся гном, і він явно не хотів, щоб його знімали.

Знай. ua писав, що зловісне "волохате чудовисько" налякало весь світ до чортиків. Вчені в подиві від цієї знахідки.