Ні для кого не секрет, що всі крокодили –хижаки. Ну що ж тоді говорити, про найбільшого крокодила у світі!

Так в одній з провінцій Філіппін зловили величезного гребенистого крокодила довжиною 4,75 метра і вагою 400-500 кілограмів. Особливий жах вселяє його величезна паща, всіяна великими і гострими зубами. Всього налічується 64-68 зубів. рептилія, як припускають, вбила місцевого рибка. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.

Саме гребнисті крокодили наводять жах на місцеве населення невеликих сіл, розташованих неподалік від водойм.

28 листопада в середу місцеві жителі виявили понівечені останки 35-річного рибака. У нього відсутні права рука і ліва нога, а права стопа була зламана. Тіло загиблого покривали численні рани, які могли бути нанесені зубами крокодила.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Наголошується, що в листопаді у гребнистих крокодилів починається шлюбний період, що триває до лютого. В цей час вони особливо агресивні і люто захищають свою територію. Тому на будь-кого, хто випадково заплив в район їх проживання чекає страшна смерть. З березня по серпень гребнисті крокодили відкладають яйця.

Гребнистий крокодил вважається одним з найбільших хижаків на планеті. Самці цього виду досягають семи метрів в довжину і можуть важити до двох тонн. Вони зустрічаються на східних берегах Індії, у багатьох країнах Південно-Східної Азії, в Папуа – Новій Гвінеї і на півночі Австралії.

Рептилію планують переправити в Палаванский центр порятунку та охорони диких тварин, при якому діє ферма, де розводять алігаторів. Там фахівці мають намір промити крокодилові шлунок і встановити, чи дійсно він з'їв людину.

Ці плазуни прославилися ще й тим, що вони великі любителі далекого плавання. Гребнисті крокодили чудово відчувають себе як у прісній, так і в солоній воді. Тому вони можуть спокійно випливати у відкритий океан і перебувати там трохи більше місяця.

Нагадаємо, батько голими руками відірвав від сина шалену акулу, замість води всюди була кров.

Як повідомляв портал "Знай.uа", бактерії з організму атлантичної глибоководної губки допоможуть вилікувати небезпечні і стійкі інфекції.

Також "Знай.uа" писав, "каналізаційний монстр", що складається з клубка черв'яків-трубочників, був виявлений жителем Х'юстона за межами своєї квартири після рясного дощу. Він зняв на камеру це чудовисько і чесно зізнався, що відчував глибоку відразу.