12 грудня в київському житловому будинку за адресою: вул. Лариси Руденко, 6 ліфт зажував коляску, в якій в цей час відпочивала 2-місячна дитина, повідомляє "Інформатор".

Згідно з наданою інформацією, няня поверталася після прогулянки з дитиною і в момент, коли вона викатувала коляску з ліфта, той зашумів і раптово кинувся вгору. Після того, як підйомник зажував коляску, він зупинився. Від сильного переляку жінка закричала і почала кликати на допомогу, після чого на її крики збіглися сусіди і вихопили дитину.

На місце події прибули медики, поліція, а також компанія, яка займається обслуговуванням ліфтів.

Медики оглянули малюка і констатували у нього відсутність будь-яких пошкоджень.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Батько дитини поскаржився, що проблеми з ліфтами в будинку носять постійний характер і вони можуть не працювати кілька днів поспіль.

Трохи раніше Київрада розглянула питання про фінансування ремонту і утеплення багатоповерхових будинків у рамках програми 70/30, що наряду з незначною допомогою киянам і браком коштів складають основні проблеми. Зазначається, що за час правління Кличко кількість капітальних ремонтів значно знизилося, оскільки підвищена увага стала приділяється паркам і скверам. Таким чином мер прагне до піару, ніж надавати реальну допомогу мешканцям столиці.

Оскільки критерії роботи визначаються невірно, пропонується удосконалення процентної ставки відшкодування владою вартості ремонту. Приміром, якщо вік будинку перевищує півстоліття, що є нормальним показником для більшості хрущовок, то Київ повинен буде виділити на його ремонт 95% необхідних грошей, у той час як жителі – лише 5%.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українцям для поліпшення здоров'я досить відмовитися від підйому на ліфті.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дівчина з великою кількістю силікону в тілі застрягла в ліфті і скористалася цим, щоб зробити купу пікантних знімків.

ТакожЗнай.ua" писав, що кілька людей були готові розлучитися з життям, падаючи з 95 поверху хмарочоса.