Дівчина-трансгендер з Грузії Софі Берідзе – яскрава учасниця реаліті-шоу Топ-модель по-українськи. У своєму інтерв'ю beauty.ua модель розповіла про зміни статі, ставлення до цього родичів і друзів, і які труднощі їй довелося подолати.

Надія на зміну статі з'явилася у Софі в 14 років, коли вона дізналася про трансгендерність. Як каже дівчина, їй не було відомо, чи зможе вона дожити до 18 років, так як поняття про те, як змінити своє життя, ще не було. Далі вона дізналася про трансгендерів від Міс Всесвіту Дженни Талакової і Берідзе зрозуміла, що це її шанс. Протягом двох років вона вивчала всі особливості гормональної терапії, після чого почала приймати препарати. На даний момент вона повністю задоволена змінами у своєму житті і ні про що не шкодує.

У той же час модель зазначає, що зважитися було складно через боязнь бути засудженою суспільством і близькими. Ситуацію ускладнювали відгуки трансгендерів про проблеми з друзями, родичами, роботою, а також депресії і наркотики. Моральна підготовка тривала два роки, за які виробилося тверде бажання до змін у житті.

Тим не менш, побоювання дівчини не були марними – від неї одразу відвернулися всі друзі, як тільки дізналися про прийняте рішення. Це був сильний удар і Софі півроку проплакала від болю, хоча в даний час багато з них намагаються знов налагодити відносини. Дівчина відповідає відмовою, оскільки вважає, що зраду прощати не слід.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Рідні не відразу прийняли рішення моделі, але з часом все налагодилося. Вона розповіла їм на 5 місяці після початку гормональної терапії і на даний момент у відносинах з батьками все добре. Дівчина зазначає, що всі її дії заради батьків і всі досягнення – завдяки їх підтримці й любові.

В той же час не все так гладко, як може здатися, і Софі постійно піддається нерозумінню з боку сторонніх, відчуває на собі здивовані погляди. Дівчина каже, що іноді потрібен час, щоб це переварити і заспокоїтися.

Берідзе налаштована дуже позитивно і вважає всі ці проблеми дрібними, додавши, що основна її мета на даний момент – пластика, на яку поки що не вистачає грошей.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ЛГБТ-скандал студії "Квартал-95" отримав несподіване продовження.

Як повідомляв портал "Знай.uа": негативне ставлення жителів України неухильно зростає до деяких соціальних груп.

ТакожЗнай.uа" писав, що трансгендер звинуватила Зеленського в цькуванні.