У День святого Миколая всі діти поспішають зазирнути під подушку та знайти там сюрприз. Напередодні деякі діти пишуть листи бородатому чарівнику, і звичайно ж ним стають самі батьки. Якщо ж дитина не замовила нічого, то дорослі часто ламають голови, що подарувати дитині.

Ось кілька цікавих ідей, які потішать усіх дітей:

Гаджети

Смарт-годинники, навушники чи планшети - те, що сьогодні хоче мати кожна дитина. Звісно ж тут зекономити не вийде.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Іграшки-персонажі

Сьогодні чи не всіх мультперсонажів можна знайти у вигляді мяких іграшок, магнітів тощо. Ви знаєте, які мультики любить ваш малюк, томуточно вгадаєте, що йому сподобається.

Книги

Для допитливих дітлахів чудовим подірунком буде нова книжка, енциклопедія. Для наймешних діток також є чудові варіанти - розвиваючі книги з наліпками, магнітами тощо.

Емоції та враження

Чудовим подарунком для дитини стане квиток у цирк, на виставу, в аквапарт чи квест-кімнату. Ви знаєте, що полюбляють ваші діти та що їх потішить найбільше.

Ляльки дівчаткам, машинки - хлопчикам

Багато ляльок не буває. А якщо це Фібі, з волоссям що росте, на новому рожевому ретромобілі зі спражнім FM-приймачем – вона поза конкуренцією як "на дорозі", так і серед будь-яких інших подарунків.

Машинка на радіоуправлінні – завжди відмінний подарунок. А коли це швидкісна бджола, яка вміє робити запаморочливі трюки на будь-якій поверхні, то їй буде радий будь-який хлопчисько.

Нагадаємо, спеціалісти дали майстер-клас, як стати найкращим Санта-Клаусом.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські зірки розповіли, що дарують дітям на Миколая.

Також Знай.ua писав про те, що провести старий рік і викликати удачу не так складно. Потрібно виконати всього 7 речей.

Дивіться: Мультик про Святого Миколая, який сподобається усім дітям