В 2018 році українцям пощастило, адже відпочивати вони будуть на день більше. Народні депутати погодили рішення зробити католицьке Різдво 25 грудня офіційним вихідним.

Цю інформацію повідомляє "ХВИЛЯ".

Виходить, що в законі про працю навпроти Різдва Христового будуть стояти дві дати — 7 січня та 25 грудня.

Варто відзначити, що в цьому році католицьке Різдво припадає на вівторок, це означає, що українці зможуть відпочивати цілих три дні поспіль - 23, 24 і 25 грудня будуть вихідними.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, звернемо увагу, що цього разу новорічні свята триватимуть три дні — 30 і 31 грудня, а також 1 січня. Після доведеться трохи попрацювати, а 6 січня зануритися в різдвяні клопоти.

В цілому у нас буде шість днів в січні, щоб провести свята у колі рідних і близьких.

Школярам в цьому році пощастило трохи більше - зимові канікули 2018–2019 триватимуть з 30 грудня по 13 січня 2019 року.

Нагадаємо, як би кожен з нас не любив свою роботу, а вихідних, з радісним тріпотінням на душі, чекаємо всі. Дуже хочеться присвятити час собі, родині, улюбленому заняттю і дому. Хтось відправиться в невелику (або велику!) подорож, хтось залишиться вдома, що особливо приємно в таку сніжну погоду, як зараз.

Знай.іа, хотів би розповісти вам, які свята і вихідні чекають на українців у цьому році і коли можна буде нарешті розслабитися і не вставати на роботу рано вранці. Об'їстися смакоти або піти гуляти з коханою людиною. Словом, радіти життю, як душа забажає. Тепер перейдемо до законодавчої частини нашого матеріалу.

Уряд традиційно перед Новим роком публікує нормативні акти, в яких передбачені свята і позачергові вихідні для українців в наступному році.

Як повідомляв "Знай.uа", Київ в полоні стихії, рятувальники терміново звернулися до водіїв.

Також "Знай.uа" писав, погода на 14 грудня, не день, а справжнє випробування.