Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський прокоментував у Facebook заяву українського боксера Олександра Усика про захист монахів від "націоналістів".

Про це повідомляє "Гордон".

Варто відзначити, що 12 грудня Усик в ефірі одного з телеканалів відзначив, що у разі можливих захоплень українських святинь націоналістами, він стане на бік ченців.

Корчинський тут же відзначив, що під час тренувань Усик отримав дуже багато ударів по голові. Корчинський також відзначив, що не потрібно серйозно ставитись до думки боксера, адже він нічого не розуміє у політиці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли боксер такої ваги здійснює акцентований прямий удар у мішок, то сам отримує мікрострус мозку на віддачі. Таких ударів Усик здійснив десятки тисяч. Трактувати думки боксера – це все одно що трактувати борцівський прийом балерини або швидкість бігу штангіста", – заявив лідер "Братства".

Більше того Корчинський закликав Усика не наближатись до Києво-Печерської Лаври для ймовірного захисту ченців від націоналістів адже "може не встигнути увернутись від вогнегасника".

Усик - суперваговик. Під час тренувань і змагань він отримав безліч ударів по голові. Коли боксер такої ваги здійснює...

Geplaatst door Дмитро Корчинський op Donderdag 13 december 2018

[quote author=""]"Психіка

Також Корчинський відзначив, що націоналісти дуже мало ходять до боксерських залів, проте через війну навчились добре стріляти зі зброї.

"Українські націоналісти рідко ходять в боксерські спортзали, вони частіше ходять на стрільбищі. Можу вам сказати з власного досвіду: куля, випущена з автомата Калашникова, летить швидше, ніж кулак будь-якого боксера", - заявив Корчинський.

Разом з тим варто відзначити, що зовсім нещодавно спалахнув скандал з московськими попами в Лаврі, колишнім АТОвцем і чемпіоном світу в першій важкій вазі Олександром Усиком.

Колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові у першій важкій вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які захопили Лавру.

Дуб відзначив, що Олександру Усику можуть "проломити голову", якщо він буде захизати ченців Лаври від нападу міфічних радикалів.

Варто відзначити, що весь скандал виник через неоднозначну заяву боксера, яки заявив, що в тому випадку, якщо "радикали підуть захоплювати Лавру", то він стане на бік ченців.

У коментарі одному з українських телеканалів спортсмен додав: радить усім, хто цікавиться у боксера про його ставлення до подій навколо церкви, "рекомендувати читати Біблію та Євангеліє".

Нагадаємо, Усик розповів, чим мріє зайнятися після боксу.

Як повідомляв "Знай.ua", Усик розповів про державну підтримку в боксі.

Також "Знай.ua" писав, що Олександру Усику пообіцяли проломити голову.

Олександр Усик на 112