В Україну прийде новий фронт, який принесе більше холоду та опадів.

Про це написала співробітниця метеоцентру Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

снігопад

За інформацією синоптика, температура повітря поступово знизиться в нічні години до -2-7 градусів, вдень до -1-4 градусів. На сході і в південній частині очікується протягом дня +1 +6 градусів, в Криму до +6 +10 градусів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що стосується вихідних, то варто очікувати більших морозів.

"В суботу-неділю буде переважати в Україні суха повітряна маса, лише в західній частині випадати невеликий сніг", - написала Діденко.

На наступному тижні, з 17 грудня і до Миколи, в більшості областей запанує зимова погода з невеликими і помірними морозами.

"Нічні градуси опиняться в межах 3-8, місцями до 10 морозу. Протягом дня очікується -2 -6 градусів. У південній частині та на південно-сході стовпчики термометрів коливатимуться близько нуля. Опади у першу половину наступного тижня в більшості областей України малоймовірні, місцями тумани та ожеледиця на дорогах", - повідомила синоптик.

У той же час, з 15 грудня і до середини наступного тижня, до Миколая, в Києві не передбачається снігопадів. Температура повітря буде поступово знижуватися.

Нічна температура повітря опуститься до -8 градусів, а вдень прогріється до -1-4 градусів. На дорогах слід бути уважними та обережними через ожеледицю.

Нагадаємо, рятувальники попереджають про складні погодні умови та небезпеку у Карпатах. Через ймовірність сходження лавин краще утриматись від походу в гори.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на під'їздах до столиці України розгорнули наметові містечка та пункти обігріву для водіїв.

Також Знай.ua писав, що вчені прогнозують, що 2019 рік стане найспекотнішим в історії людства.

Дивіться: Вчені занепокоєні через глобальне потепління. На що перетворюється життя на планеті