У Карпатах 14 грудня висота снігового покриву місцями сягає 39 сантиметрів.

Про це повідомляє у Facebook відділ гідрологічних прогнозів Українського гідрометцентру.

У високогiр’ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей очікується: 14-15 грудня - низька...

Geplaatst door Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах op Vrijdag 14 december 2018

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними синоптиків, станом на ранок п’ятниці на Сл Пожежевська температура повітря становить -9,4°С, вітер, висота снігового покриву становить 16-38 см, сніг хуртовинний. Крім того, на Сл Плай температура повітря становить -8,8°С, вітер північно-східний 6 м/с, пориви 8 м/с. Висота снігового покриву становить 12 см.

"На сніголавинному посту Драгобрат: температура повітря -9,8°С, сніг. Висота снігового покриву становить 39 см.", - йдеться у повідомленні.

‼️ІНФОРМАЦІЯ‼️ Внаслідок проходження по території Карпат циклону Балканського походження 15-17 грудня очікується...

Geplaatst door Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах op Vrijdag 14 december 2018

Раніше ми писали, що снігопади паралізували деякі рейси в четвер, 13 грудня, з таких аеропортів як "Бориспіль" і "Київ" ("Жуляни"). Як повідомляє видання Інформатор, посилаючись на офіційних представників аеропорту, крім затримки кількох рейсів, аеропорти працюють у штатному режимі. Київ накрило густим покривалом снігу. І поки кияни милуються зимовою казкою, а діти безтурботно ліплять сніговиків, для мандрівників і тих, хто відправляється у відрядження на літаку, погода стала справжньою проблемою.

За станом на 11:00 аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі. Жоден рейс не був скасований. Але є затримки у відправленні рейсів в Шарм-Ель-Шейх, Ліон, Стамбул. На приліт затримуються майже всі рейси, скасовані рейси в Стамбул.

Раніше ми писали, що буквально днями у Києві на вулиці Сагайдачного до новорічних свят влада встановила прикраси, які дуже налякали українців. Так, напередодні Нового року до стовпів прив'язали маленькі ялинки, а посеред вулиці встановили дивні і навіть трохи лякаючі інсталяції у вигляді тварин.

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепліннянайбільше відчують всі жителі Землі в 2019 році.

Раніше портал Знай.ua писав, що синоптики шокували світ правдою про погодні аномалії, які очікують нашу планету вже найближчим часом.

Раніше Знай.ua писав про те, що кілька років тому зима в Україні відрізнялася сильними морозами, великими кучугурами і пронизливим холодом.