Вранці у вівторок, 27 листопада, в Карпатах пішов сніг. Місцями сніговий покрив досягає в середньому досягає не менше 60 сантиметрів. У різних регіонах випало від 30 сантиметрів до 1 метра снігу.

Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Біля вершини Пожижевської температура повітря опустилася до -7 градусів в 8:00. В цей період було зафіксовано до 30 сантиметрів снігу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На горі Плай вранці насипало всього 5 сантиметрів, а ось на снеголавинном пості Драгобрат – понад 20 сантиметрів білого пухнастого снігу.

"Менш, ніж за добу випало 30 см свіжого пухнастого снігу, продовжує насипати", - зазначають відпочиваючі в Instagram.

У понеділок, 26 листопада, на Прикарпатті ускладнився рух і буксирували автомобілі з-за складних погодних умов. Там тривають сильні снігопади. Через налипання мокрого снігу на дорогах утворилася ожеледиця.

Раніше повідомлялося, що зовсім скоро в Україну прийдуть сильні морози, а у вівторок, 27 листопада потрібно бути особливо уважним на дорогах і пам'ятати про небезпеки мокрого снігу з дощем.

На півночі опади не прогнозуються, за всіх областях мінлива хмарність. Вдень температура буде від -5 до -2 градусів, вночі від -5 до -2. У столиці вдень -3…-5 градусів морозу, вночі теж -3…-5. Вітер північно-східний 7-12 м/с.

Нагадаємо, синоптик попередила українців про гіршому. Відомий синоптик розповіла про морозах і опади в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, кінець осені підкладе свиню українцям. На Заході України вдень і вночі мокрий сніг майже по всім областям, уникнуть його Луцька та Рівненська області, тут мінлива хмарність.

Знай. ua писав, що синоптик розповіла, чого чекати від потепління. Прогноз погоди від народного синоптика Наталки Діденко на вівторок.