На цьому тижні, зусиллями матінки-Природи ми могли з лишком відрепетирувати новорічний настрій. Кому зимова казка, а кому – ці жахливі снігові завали, через які так важко пробиратися вранці на роботу. Кому на щастя, а кому – на жаль, на цьому тижні Україну перестане замітати снігом, передає Український Гідрометцентр. Рясні снігопади залишаться тільки на Заході країни, повідомляють синоптики. Аналогічні прогнози публікує у своєму блозі і визнаний український синоптик Наталка Діденко. Отже, що ж нас чекає на цьому тижні? Давайте побудемо чарівниками і заглянемо в недалеке майбутнє, прочитавши прогноз погоди на тиждень з 15 по 19 грудня.

У суботу, 15 грудня опади у вигляді снігу вдень очікуються лише у західних областях – в інших областях сніг випаде вночі. Температура повітря вдень на заході, в центрі і в східних областях – від -4 до -2 морозу. У північних областях – від -5 до -3 морозу, на півдні – від -1 до +1 градуса.

У неділю, 16 грудня західні області засипатиме снігом, а ось на решті частини України буде визирати сонце. Температура повітря в різних регіонах буде відрізнятися досить серйозно. На заході вдень в середньому від -3 до 0 градусів (а в Закарпатській області від +1 до +3), в північних областях від -6 до -4, у центрі від -5 до -3, у східних областях від -4 до -1 градуса, і на півдні від -2 до +2.

У понеділок, 17 грудня сніг знову випаде тільки на заході України. Температура повітря вдень коливатиметься на рівні тих самих показників, що і напередодні. Вночі найхолодніше у північних областях – до -10 градусів.

У вівторок, 18 грудня в Україні без опадів. Але і без сонця – по всій країні хмарно, крім того, місцями похолодає. Найтепліше, як нескладно здогадатися, на півдні – від -3 до +3 градусів, а також на заході – від -5 до -1 градуса. У центральній частині країни вдень від -8 до -6 морозу, на півночі від -10 до -8, і в східних областях від -5 до -3 градусів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У середу, 19 грудня снігу знову не очікується. Сонце буде з'являтися в західних областях, при цьому там ще трохи похолодає – вдень стовпчик термометра може опускатися до -7 градусів морозу. На решті частини України погода залишиться такою ж, як і у вівторок.

Раніше"Знай.uа" публікував прогноз погоди до Миколи: стихія задумала страшне, українці готуються до апокаліпсису.

Дивіться: сніговий апокаліпсис-2013 у Києві: як це було

Як повідомляв раніше Знай.uа на під'їздах до столиці України розгорнули наметові містечка і пункти обігріву для водіїв.

Знай.uа писав, що вчені прогнозують, що 2019 рік стане найспекотнішим в історії людства.