Наступного 2019 року українці матимуть 11 вихідних, на які припадуть державні та релігійні свята.

На новорічні та різдвяні свята українцям дадуть по три дні вихідних поспіль. А тому деякі робочі дня перенесуть і їх потрібно відпрацювати по суботах.

Так з 30 грудня по 1 січня та з 5 січня по 7 січня вважатимуть вихідними.

Православне Різдво, яке відзначається 7 січня, в 2019 році випадає на понеділок, тому вихідні також для українців триватимуть три дні – з 5-го по 7 січня.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


Всього у наступному році влада визначила 9 офіційних та два релігійних свята, на які традиційно українці відпочиватимуть:

1 січня — Новий рік

7 січня — Різдво

8 березня — Міжнародний жіночий день

28 квітня — Великдень

1 травня — День праці

9 травня — День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (День перемоги)

16 червня — Трійця

28 червня — День Конституції України

24 серпня — День незалежності України

14 жовтня — Дня захисника України

25 грудня — Католицьке Різдво.


ПЕРЕНЕСЕНІ РОБОЧІ ДНЯ В ГРУДНІ 2018

Новий 2019 рік - 1 січня припадає на вівторок, тож 31 грудня рекомендовано зробити неробочим, а от у суботу, 29 числа вихідний доведеться відпрацювати. А оскільки це передсвятковий день, тому працівників рекомендовано відпустити на 1 годину раніше.

Нагадаємо, новорічні ялинки от-от засяють кольоровими вогниками та тішитимуть відпочивальників на головних площах. Українцям показали, у яких містах головні красуні будуть найкрасивішими, а де на святі зекономили.

Як повідомляв раніше Знай.ua, синоптики повідомили, якої погоди чекати найближчим часом.

Також Знай.ua писав, що українцям розповіли про всі цікавинки Нового року: коли одружуватися, що принесе гроші, а також, як правильно зустріти рік Жовтої Свині.

Дивіться: Варіанти подарунків на Новий рік - рік Жовтої свині