Французький астролог і провидець, лікар і алхімік Мішель де Нострдамус почав передбачати майбутні події в ХVI столітті. Публікував їх у формі чотиривіршів катренів. Прихильники провидця вважають, що більшість того, що він напророкував вже справдилось та продовжує проявлятися. Хтось вважає, що його послання говорять нам про Третю світову війну, а також про те, як загине людство.

Хоча ці пророцтва не збулися, проте дослідники переконані, що у 2019 році ми побачимо багато того, що пророкував відомий провидець.

Нострадамус вважав 2019-ий - роком справедливості, в якому кожен отримає те, що заслуговує, за власні вчинки в минулому.

Що напророкував Нострадамус:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

1. Згідно послань Нотрадамуса, у наступном році Європу накриють масштабні повені. Найбільше постраждають Угорщина, Італія, Чехія та Велика Британія.

2. Терористичні атаки та проблеми з мігрантами посиляться на лише в Європі, а й в США.

3. За словами Нострадамуса, посилення релігійного екстремізму на Середньому Сході і в різних країнах і регіонах світу призведе до розладу і воєн, що змусить багатьох людей покинути свою батьківщину і намагатися знайти притулок в Європі.

"Звідки будуть боятися приходу голоду,

Звідти з'явиться насичення,

Око моря з собачою жадібністю

Одному та іншому дасть масло і пшеницю".

Тут текст посилається не на органічний голод, а на духовний голод. "Море" людей вирішить прийняти християнство.

4. Також Нострадамус передбачив негативні кліматичні зміни, які поступово знесилюють Землю. А політичні лідери все ж дійдуть компромісу та намагатимуться покращити екологічну ситуацію.

"Ми побачимо, як піднімається вода, і земля падає під неї", передбачав пророк на 2019 рік.

5. Також пророк попереджав, що жителі США повинні готуватися до нових катаклізмів. Страшні урагани, які пронесуться країною, залишать руйнівну картину.

6. Початок Третьої світової війни, в яку будуть залучені дві наддержави, триватиме 27 років. Вважається, що Третя світова війна почнеться після смерті останнього Папи, який буде убитий антихристом.

Побачать, як Авентинський пагорб вночі загориться,

Небо раптом потемніє у Фландрії,

Коли монарх прожене свого племінника,

Їх церковники учинять скандали.

Йде посилання на Святого Авентина, який вважався захисником всіх, хто страждав від психічних хвороб, а також Авентином - одному з семи пагорбів, на яких розташований Рим.

В липні 2019 року буде сонячне затемнення. Вонр, за словами провидця, може покласти початок катастрофи, яка буде на релігіному підгрунті.

7. На думку деяких фахівців, Нострадамус попереджав людятво про падіння великого астероїда. Катаклізм може збігтися з ядерною війною та іншими катастрофами.

"Момент великого насильства співпаде з появою комети в небі".

8. Нострадамус писав і про те, що люди зможуть розмовляти з тваринами. Він стверджував, що тварини стануть ближчими і відданішими людям, ніж їх побратими.

"Свині стануть братами людині".

Ймовірно мова йде про технології, які зможуть допомогти зрозуміти мову братів наших менших.

9. Медицина просунеться вперед, а нові відкриття допоможуть продовжити життя людей. Ті, хто читав передбачення Нострадамуса, стверджують, що в своїх пророцтвах він писав про те, що люди будуть жити до 200 років.

10. А також і те, що "Після появи нового механізму, світ буде таким, як за часів до Вавилонської вежі". Багато хто вважає, що цим механізмом є Інтернет, і технології створять нову універсальну мову.

Нагадаємо, пророцтва ванги нарешті розшифрували. Що нас чекає в 2019 році.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, учасник "Битви екстрасенців", відомий екстрасенс Хаял Алекперов розповів, щякі подарунки підійдуть кожному знаку Зодіаку на Новий рік 2019 році.

Також портал Знай.ua писав, що Охлобистін почав передбачати майбутнє.

Дивіться: Пророцтва нострадамуса. про що намагався попередити нас провидець