Довкола особистого життя "легітимного" екс-президента Віктора Януковича ходить чимало чуток. Зокрема, про "першу леді", місце якої займала не законна дружина, а коханки.

На публіці із першою дружиною Людмилою Нестенко Віктор Федрович не з'являвся. Про це нагадує 24 канал.

Пара познайомилась у 1969 році на Єнакіївському металургійному заводі. За два роки вони побралися.
У них народилося двоє синів Олександр і Віктор. А з часом, і троє онуків.

Після обрання Януковича президентом, Людмила не стала "першою леді", а так і залишилася жити в околицях Донецька. Вперший і востаннє жінка з'явилася на публіці в 2004 році. Виступила перед жителями Донецька і відразу запам'яталася українцям невдалою ораторкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Людмила Янукович у промові постійно збивалася, перестрибувала з теми на тему і розповідала деталі сімейного життя. Її цитати про "наколоті апельсини" та "американські валянки" під час Помаранчевої революції пішли в маси. "Першу леді" почали в народі називати Люсею.

Вона рідше потрапляла в об'єктиви телекамер. На виборах в 2007 році журналісти навіть не впізнали Людмилу Янукович і попросили не заважати своєю присутністю в кадрі.

У інтерв'ю жінка розповідала, що подружжя не живе разом. Навіть з Днем ​​народження чоловік привітав її по телефону. Місце "першої леді" зайняла молода журналістка Олена Березовська.

Політик разом із журналісткою з'являвся чи не на кожному публічному заході. ЗМІ її охрестили коханкою. Хоча сама жінка переконувала, що у них тільки професійні стосунки.

"З його дружиною, Людмилою Миколаївною, в церкву разом ходимо, я з нею паски святила. Так що всі ці питання можуть бути зняті",- запевняла Березовська.

Журналістка хвалила у своїх матеріалах "легітимного". Янукович, судячи з фотографій в гламурних журналах, віддячував дорогими автомобілями або недешевим відпочинком. Про Березовську забули після того, як Янукович "переключився" на іншу жінку.

Під час втечі Януковича з України, на кадрах світ вперше побачив блондинку з собачкою. У 2013 році, роман одіозного політика і сестри його кухарки Любові Полежай називали чутками жовтої преси. Незважаючи на всі спростування, цю жінку Віктор Федорович взяв з собою в Росію.

Під крилом Кремля Янукович перестав приховувати свої відносини з Полежай. Розповів про своє особисте життя журналісту німецького видання Der Spiegel.

У Росії 2014 року Любов Полежай народила Януковичу сина. Україну вона покидала вагітною. Зараз вона виховує дитину, і займається бізнесом в Росії і Україні.

Про життя колишньої "Люсі" - нікому не відомо. Вона поїхала в Крим і більше про неї нічого не чути.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Аваков пропустив допит по Януковичу.

Крім того, "Знай.uа" повідомляв, що екс-глава адміністрації президента при Вікторі Януковичі Андрій Клюєв після своєї втечі з України залишив тут працюючий бізнес.

Також "Знай.uа" писав про те, що Янукович втече з Росії, а Інтерпол нічого не зробить: головний прокурор розкрив тривожну правду.