У вівторок, 18 грудня, стало відомо про арешт так званого "екс-першого заступника міністра доходів і зборів ДНР" Михайла Халіна у Донецьку.

Про це стало відомо із повідомлень сепаратистських ЗМІ, пише журналіст Денис Казанський.
У повідомленні йдеться, що Халіна звинувачують у захопленні власності.

Як зазначається, Халіна звинуватили в захопленні власності агропромислового комплексу вартістю в 850 млн рублів.

Варто нагадати, що Халін був заступником так званого "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва на прізвисько "Ташкент". "Ташкент", в свою чергу, був найближчим сподвижником ліквідованого ватажка ДНР Олександра Захарченко, і після його смерті втік до Росії.

Терорист "Ташкент"
Терорист "Ташкент"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У Донецьку тривають чистки. Заарештовано ще одну людину Захарченко-Тимофєєва. Як підірвала українська ДРГ Захара, так і пішли відразу арешти його людей. З'ясувалося, що всі вони були гади, злодії і шахраї", - іронізує Казанський.

Нагадаємо, на тимчасово окуповану територію Донбасу незабаром планує повернутися "права рука" вбитого ватажка терористів Олександра Захарченка – бойовик "Ташкент" (Олександр Тимофеєв), котрий до "призначення" Пушиліна нібито "виконував обов'язки заступника голови Ради міністрів "ДНР".

Терорист "Ташкент"
Терорист "Ташкент"

"Скучили за "Ташкентом" ? Ну так ловіть! Він збирається сюди радником, і з ВТС погоджено", - таку інформацію активно тиражують у мережі сепаратистські ресурси.

Раніше Знай.uа писав про те, що "народний губернатор" Донбасу Павло Губарєв дав інтерв'ю одному з сепаратистських видань, де здав з потрохами своїх спільників.

Подібно до того, як з потопаючого корабля, біжать щури, "видатні" терористи так званої "Донецької народної республіки" очікувано сховалися під крильцем у двухглавого орла. Втекли-таки в Росію. А сам Губарєв, після невдалої спроби взяти участь у "виборах" ОРДЛО, повернувся в Донецьк.

Також Знай.uа повідомляв, що донеччани розхльобують заварену сепаратистом кашу – в цьому зізналися самі бойовики "ДНР".