У південних і східних областях очікуються пориви вітру до 20 м/с

У високогір'ї Карпат сьогодні, 19 грудня, оголошено лавинна небезпека. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що у зв'язку зі снігопадом 19 грудня у високогір'ї Івано-Франківської області, у високогір'ї східної частини Закарпатської області оголошується і зберігається лавинна небезпека (3 рівень).

Крім того, за інформацією Гідрометцентру, сьогодні в південних і східних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Тому теплий одяг українцям не завадить.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, напередодні синоптики попереджали про сніг та ожеледицю на автодорогах України. Сьогодні в південній частині України місцями невеликий мокрий сніг, а у Приазов'ї і Криму з дощем і слабка ожеледь. На решті території опадів не очікується, разом з тим, на дорогах місцями збережеться ожеледиця.

На дорогах Києва протягом усього дня протримається ожеледиця, опадів не прогнозується. 20 грудня в столиці без істотних опадів, температура вночі 9-11 морозу, вдень 4-6 морозу. Вітер 5-10 м/с.

Нагадаємо, погода на святого Миколая: стихія влаштує чарівне свято.

Як повідомляв Знай.uа синоптики вибачилися за "аномальну" помилку.

Також Знай.uа писав, погода на тиждень: українців атакують крижані дощі, колючі морози і інші негаразди.