Ветеран АТО пригрозив Усику

Колишній боєць добровольчого батальйону "Донбас" Олег Дуб пригрозив розправою абсолютному чемпіонові в першій важкій вазі, українському боксеру Олександру Усику за те, що він захищав московських попів, які захопили Лавру.

За словами Олега Дуба, якщо чемпіон світу з боксу Олександр Усик буде захищати ченців Києво-Печерської Лаври від нападів радикалів, то йому можуть проломити голову.

Українські заробітчани масово їдуть із Польщі

Польща довгий час була головним вибором заробітчан. І була головним вибором багатьох працівників і інвесторів. Європейський союз без сумніву бачив в країні гідного суперника.

Однак є один нюанс – щоб підтримувати таку хорошу тенденцію треба дуже старатися. Так, в певний момент у Варшаві з подивом дізналися, що її починають обходити значні і престижні інвестиції. Тепер вони приходять в Чехію, Словаччину або Угорщину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Українці отримають відразу дві пенсії

Пенсійний фонд виплатить українським пенсіонерам у грудні відразу дві пенсії - грудневу і за січень.

В уряді пояснили, що це робиться для уникнення затримки виплати пенсій під час новорічних свят.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл приїхали на вечерю до королеви після гучного скандалу

19 грудня в Букінгемському палаці відбувся традиційний передріздвяний обід, на якому з'явилися, в тому числі, Меган Маркл і Кейт Міддлтон.

Герцоги Сассекские і гергоци Кембриджські прибутку на обід не зважаючи на повідомлення про те, що Меган і Кейт жахливо посварилися. Принц Вільям і Кейт взяли з собою старших дітей, принца Джорджа і принцесу Шарлотту. Міддлтон не забувала привітно махати журналістам з машини.

Путін підписав найважливіший документ

Президент Росії Володимир Путін схвалив військову доктрину Союзної держави, в яку входять РФ і Білорусь.

Зараз вже відомо, що військова доктрина була прийнята ще в 2001 році. Проте Росія в 2014 році прийняла нову редакцію угоди, з-за чого в Мінську також планують підкоригувати основний стратегічний документ.