Запустіння і розруха на Київському проспекті в непідконтрольною владі Донецьку – те, чого більше не приховати. Так, дончанка поділилася у соцмережі печальними і навіть страшними свiтлинами рідного міста.

На фото – Донецький проспект, по якому до війни городяни, в тому числі, їхали в аеропорт .Це проспекту від перетину з вул. Благовіщенській (зупинка "Прохідна") до Путилівського мосту і стели "Донецьк" на в'їзді в місто з боку Ясинуватської траси.

Ця частина міста була зруйнована ще під час перших обстрілу – 2014-2014 рр. і досі ніхто не перейнявся її реставрацією. Розбиті будинки, віконні прорізи забиті фанерою або зяють дірами.
Будівлю поліклініки міськлікарні № 18 не відновили, а проїзд до неї і стадіону "Моноліт" перекрили балками (до 2017 року тут стояв блокпост).

Ця частина міста "мертва" – це визнали самі донеччани. Її намагаються обходити стороною, як страшний спогад або живий музей, ніби хочуть просто забути. Самотні і рідкісні машини, поодинокі перехожі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Громадський транспорт ходить, але з 2014 року – лише до Партизанського проспекту, на зупинках – або нікого, або самотні жителі.

З нового – на тлі розрухи і навіть після ліквідації "глави ДНР" Олександра Захарченко висять білборди з його цитатами, що "батьківщина у нас одна – Росія". А дивлячись на весь цей пейзаж – охоче віриться.

Як раніше повідомляв наш портал, українські воїни відправили в пекло трьох окупантів: "неправильно встали"

В ніч з 18 на 19 грудня в селищі Горльмовский під Горлівкою три бойовики були вбиті.
Про це стало відомо з соцмережі соратника колишнього міністра оборони ДНР" Ігоря Гиркина Михайло "Кришталик" Полынков.

Також ми писали, що озвірілі путінські мавпи підірвали мирних жителів на Донбасі – багато постраждалих.

"Командування російських окупаційних військ традиційно намагається перекласти провину за вчинене російськими військовослужбовцями злочин на "українських диверсантів", - наголошується в повідомленні.

Зазначимо, що 12 червня 2018 року згідно з інформацією української розвідки командування російсько-окупаційних військ скасував обмеження на застосування стрілецької зброї передовими підрозділами.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку в будинку торгівлі Університету стався вибух, є жертви.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пекельний вибух до смерті перелякав кримчан, соцмережі в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві сім'янин начинив авто вибухівкою через нерозділене кохання, наслідки катастрофічні.