На території однієї з харківських загальноосвітніх шкіл затримали чоловіка, підозрюваного в розбещенні неповнолітніх. Примітно, що невідомий, якого затримали біля навчального закладу №78, раніше неодноразово чіплявся до дітей неподалік від шкіл №78 та №91, про що йдеться на сторінці Харків City.

У повідомленні говориться, що збоченець продемонстрував свої геніталії в мікрорайоні 11. Одна з учениць розповіла, що чоловік до неї чіплявся, після чого попрямував на шкільну територію і почав зупиняти дітей. Дівчинка повідомила про це вчителю по телефону, а потім повернулася в школу. Викликала поліцію.

Чоловік був впізнаний дітьми, до яких він чіплявся, а одна з старшокласниць повідомила, що він показував їй свої геніталії. Також на впізнання підозрюваного запросили дівчинку, яка раніше зазнала нападу невідомого в своїй квартирі, що намагався її зґвалтувати.

В школу викликали батьків дітей і чекають психологів для опитування неповнолітніх. Встановлено, що чоловікові 54 роки і він проживає неподалік від школи.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

До цього в Києві стався напад на дівчину, яка чекала на свою подругу в одному зі столичних дворів. Потерпілу врятувала чиста випадковість – неподалік вигулювала собаку вчителька молодших класів однієї зі шкіл Києва, яка почула прохання про допомогу. Обернувшись, жінка побачила чоловіка середніх років, який штовхав дівчинку до розташованих неподалік гаражів, після чого вона стала голосно кричати.

Незнайомець відпустив дівчинку і швидким кроком попрямував до приватного сектору, а через кілька хвилин до потерпілої прийшла її подруга і вони пішли до зупинки. Ім'я дівчинки уточнити не вдалося, відомо лише, що вона учениця 5 класу школи №54.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в однієї з севастопольських шкіл прогнила стеля обрушився на учнів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": підлітки на Львівщині мало не загинули від власної необережності.

ТакожЗнай.uа" писав, що Верховна Рада України ухвалила законопроект щодо протидії цькуванню дітей.