В інтернеті розповіли про грошові вимагання у скандальній дитячій лікарні Київської області.

Дитяча лікарня в Боярці потрапила в скандал з вимаганням коштів за лікування.

Відгук про цю лікарню залишив Володимир Родиков в соціальній мережі Facebook.

Так, лікарі, крім раніше проведеного лікування і зданих аналізів попросили з опікуна маленької пацієнтки 1700 гривень за те, що теж "робили їй деякі аналізи і давали їй деякі ліки".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Які потрібно було зробити платні аналізи, мені вони говорили і я возив дитину і робив. Коли потрібні були ліки від застуди і заспокійливі — купував. Більше ні про що не просили. Але! Виявилося, що не повідомляючи нас, вони йшли нам назустріч і робили їх самі і ліки купували за свої, а потім просто виставили рахунок", — написав він.

Варто відзначити, що саме ця лікарня не в перший раз потрапляє в скандал, однак керівництво ніяк не реагує на подібні заяви ні на якому рівні, крім загальних заяв.

Раніше повідомлялося, що український слід зараз шукають у всьому, від невдалих запусків Роскосмосу до корупції в США. Так, американська активістка Аннал Массолия розкрила деталі свого "дослідження". Массолія заявила, що виявила український слід у темних фінансах США. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Варто відзначити, що дівчина дала кілька порад для українських борців з корупцією. Массолія розповіла звідки надходять гроші, які впливають на політичні процеси.

Також повідомлялося, що корисні бактерії містяться не тільки в йогурті. Звичайний салат з квашеної капусти може скласти гарну конкуренцію всім кращим йогуртам.

Про це в Facebook написала в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Кефір, вино, місо, кімчі — корейська маринована редька і капуста, квашений буряк і буряковий квас — це все приклади ферментованих продуктів. Вони набувають новий смак і властивості в результаті дії ферментів, які виділяють бактерії", - зазначила чиновник.

Нагадаємо, українці жорстко осмикнули Супрун з її порадами.

Як раніше повідомляв Знай.uа лікарів змусять приховувати діагнози дітей, у Супрун блиснули черговим маразмом.

Знай.иа повідомляв, що Супрун закликає українців вкриватись ковдрою і хусткою під час війни.