У Херсоні стався жахливий випадок. Нахабний чиновник підняв руку на пенсіонерів, які прийшли до нього зі скаргами та проханням.

Про це повідомляє Telegram-канал "Жадный Петя".

Свідки зняли відео епічної сутички чиновника та простих громадян.

"Ким він себе уявив. У Херсоні чиновнику наступили на горло – дістав нахабством і хамством. Начальник ДАБК, до якого прийшли незадоволені громадяни дозволив собі підняти руку на пенсіонерку і дідуся. За що негайно отримав жорстку відповідь. Його повалили на підлогу і наступили на горло. Але найбільше дивує з якою нахабністю вело себе це хамло. Він, мабуть, впевнений у своїй безкарності. Цікаво, чи вистачить у міської влади товщини кишки, щоб погнати гада поганою мітлою. Головне, щоб не вийшло, як зазвичай, чиновник і далі працює, а активіста, що вступився за старих, беруть під слідство. Лексика 18+", - написали автори посту.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Дивіться: Чиновник з кулаками накинувся на літніх жителів свого міста

Голосування у Верховній Раді закінчилось масовим мордобоєм

Сесія у Верховній Раді традиційно закінчилась ... бійкою. Цього разу, у четвер, 20 грудня, помірялись кулаками Опоблок та коаліція.

Як стало відомо, після голосування закону про перейменування Української православної церкви, народний депутат Нестор Шуфрич підійшов до голови Верховної Ради Андрія Парубія та вимагав переголосування після чого здер плакат з Медведчуком, де написано було, що його місце за гратами і... понеслось.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат України Ігор Мосійчук втрапив у скандальну історію, яка закінчилася бійкою. Так нардеп намагався захистити авторитет Радикальної партії Олега Ляшка та за кандидата на посаду голови Білецької ОТГ, якого підтримує ця політична сила.

Як повідомляв портал Знай.ua, десятки столичних активістів намагалися завадити депутатам Київрали дати старт незаконним забудовам у Києві.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні різко зросли зарплати. Але не поспішайте радіти. Наш уряд вирішив озолотити, мабуть, найбільш "бідний" прошарок суспільства і професію. На 25% зросли ставки в українських прокурорів.

Дивіться: Бійка у Верховній Раді. Шуфрич, Бойко та інші