Нещодавно відбувся пройшов конкурс краси Super Model Universe 2018. Його виграла 27-річна українка Марина Кіщук з Глухова. Дівчина стала популярною через участь у шоу "Холостяк-5".

Про деталі участі у конкурсі Марина розповіла в редакції "КП".

У своєму інтерв'ю Марина Кіщук розповіла, що їй запропонували взяти участь у конкурсі самі організатори. До цього вона була ведучою одного з відбіркових турів.

"Я сумнівалася, але в підсумку все-таки вирішила ризикнути. Мене найбільше заспокоювало те, що якщо все піде не так як треба, то мало хто дізнається про мою хвилину ганьби (сміється). Це було для мене авантюрою!", - розповіла Марина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Участь у конкурсі краси Super Model Universe 2018 далася Кіщук нелегко. За її словами, у неї був важкий перліт, вона мало не спізнилася на рейс, до того ж атмосфера самого конкурсу постійно була напруженої.

На сон Марина мала лише кілька годин. Через стрес дівчина набрала кілька зайвих кілограм. Своєю головною конкуренткою вона вважала представницю Філіппін.

"Скажу чесно, всі думали, що конкурс виграє представниця Філіппін. Якби вона перемогла, то отримала б всі ці контракти. На конкурсі всі її підтримували, я вважала філіппінки своєї основної конкуренткою", - зазначила переможниця.

Організатори заявили,що призовий фонд становитиме 50 тис. доларів США. Однак Марина на цю суму підпише контракт з готелями, пляжними комплексами, рекламними агентствами.

Також дівчина буде офіційним представником конкурсу в Україні. Вона буде обирати конкурсанток.

Марина Кіщук була старшою від своїх конкуренток. Вона також додала, що заздрість від інших конкурсанток все-таки була присутня.

"Учасниць я сприймала як дітей, адже їм усім по 19-20 років. Я розуміла, що мені буде з ними нецікаво", - розповіла дівчина.

Нагадаємо, що Марина здобула перемогу в п'ятому сезоні шоу "Холостяк", завоювавши серце головного героя - футболіста Сергія Мельника. Однак молоді люди розлучилися через півроку після фіналу проекту.

"Знай.ua" також писав, що титул найкрасивішої жінки Польщі виграла красуня, одом з України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", обраниця "Холостяка" потрапила до лікарні.