У політв'язня в Росії Павла Гриба погіршується здоров'я. Хлопець практично осліп. Про це повідомляє адвокат Гриба Марина Дубровіна в інтерв'ю "Главкому".

«У нього значно погіршився зір, він практично осліп. Він часто просто нездатний прочитати документи, які я йому передаю, навіть обличчя людей йому важко розгледіти», - підкреслила Дубровіна.

Крім цього жінка зазначила, що її 20-річний підзахисний почав погано орієнтуватися, перестав запам'ятовувати нескладні речі.

«Я не медик, щоб ставити діагноз, але навіть за зовнішніми ознаками видно, що стан Павла погіршується. Якщо порівняти з тим, що було в грудні минулого року, коли я почала захищати його в суді, і тим, що є зараз, не обов'язково бути лікарем, щоб зрозуміти: здоров'я хлопця здає... Павлу складно брати участь у судових засіданнях, так як він навіть свідків бачить погано. Хлопець почав погано орієнтуватися: навіть дуже прості речі мені треба йому пояснювати по кілька разів. Не знаю, що на це впливає, можливо, всьому виною сильне нервове напруження. Погіршилася пам'ять, він погано запам'ятовує», - розповіла адвокат Гриба.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Трохи раніше батько Павла Гриба поскаржився на те, що у його сина прогресує цироз печінки. У Ростові немає професійних медиків для лікування Павла.

Нагадаємо, що українець Павло Гриб був затриманий у Білорусі в Гомелі 24 серпня 2017 року, коли приїхав на зустріч з дівчиною, з якою він познайомився і спілкувався в соціальних мережах. Про те, що Павло Гриб знаходиться в ізоляторі в Росії стало відомо 7 вересня. Російські слідчі звинувачують юнака у підготовці теракту на шкільній лінійці в Сочі. У Павла важке вроджене захворювання - портальна гіпертензія, йому необхідно щоденне специфічне лікування.

Нагадаємо, Адвокат розповів про новий відмову Сенцова: "І не йдеться"

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путін відпустить українців: названа дата та умови

Також "Знай.uа" писав, що Україна обміняє полонених з Росією: скільки земляків зустрінуть Різдво будинку