У мережі показали фото урочистого відкриття відремонтованого корпусу Лук’янівського СІЗО. Дійство визвало шквал емоцій у користувачів соцмережі.

Фото заходу у Facebook розмістила користувач Ірина Іванова.

“Ласкаво просимо: У Києві відкрили відремонтований корпус Лук’янівського СІЗО, засуджених переведуть вже до кінця року”, – прокоментувала знімок автор публікації.

Дописувачі в соцмережі заходились коментувати побачене.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Цирк поїхав, клоуни залишилися. Наче так?”, – пише одна з користувачок.

“Для себе, мабуть, місця готують”, – додає інший коментатор.

"С хлебом и солью....милости просим....да ужжж", - пише інший дописувач.

"Добре, що відкрили. Але все, що на фото - то совок невмирущий", - не втрималася ще одна користувачка соцмережі.

"Остановите планету, я сойду", "Дурдом!", " А якщо більш нічого відкривати, а похвалитися треба?", - пишуть різні коментатори.

Нагадаємо, Політв'язень Гриб практично осліп: адвокат розкрила моторошні деталі

У політв'язня в Росії Павла Гриба погіршується здоров'я. Хлопець практично осліп. Про це повідомляє адвокат Гриба Марина Дубровіна в інтерв'ю "Главкому". Крім цього жінка зазначила, що її 20-річний підзахисний почав погано орієнтуватися, перестав запам'ятовувати нескладні речі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що З колонії Херсона втік небезпечний злочинець: прикмети і фото

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на заяву поліції. У повідомленні йдеться, що в Херсоні з "Північної виправної колонії (№90)" скоїв втечу 28-річний засуджений Віктор Чекан. Видання публікують фото злочинця.

Також "Знай.ua" писав, що Українець Клих гине в катівнях Путніна: підозра на рак

Такі страшні припущення міністр охорони здоров'я Уляна Супрун опублікувала у своєму Twitter. Замість того, щоб залишити цю справу правозахисникам і лікарям, міністр Супрун негайно слідом за лайфхаками для здоров'я вирішила написати про українських бранців Путіна. Досить дивне рішення, однак вона додала, що політв'язень написав лист з російської в'язниці.