Стан здоров'я українського в'язня Кремля Станіслава Клиха серйозно погіршав і є підозри на онкозахворювання. Про це розповіла міністр-блогер Уляна Супрун.

Такі страшні припущення Супрун опублікувала у своєму Twitter.

Замість того, щоб залишити цю справу правозахисникам і лікарям, міністр Супрун негайно слідом за лайфхаками для здоров'я вирішила написати про українських бранців Путіна. Досить дивне рішення, однак вона додала, що політв'язень написав лист з російської в'язниці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Почуває себе погано. Є підозри на рак. Сподівається на обмін перед Новим роком і планує знову почати голодування. Українець дякує за листи і просить писати йому ще", - написала Супрун.

Варто нагадати, що український режисер і політв'язень в Росії Олег Сенцов нарешті дочекався посилку від російських правозахисників. Про це розповів представник Уральської правозахисної групи Микола Щур. Олегу Сенцову місяць тому правозахисники з Челябінської області відправили для нього посилку. Кремлівський політв'язень отримав практично всю посилку вагою 23 кілограми 110 грамів. Тюремники вилучили тільки диски з фільмами для того, щоб перевірити зміст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Європарламент нагородив українського режисера, політв'язня Олега Сенцова премією "За свободу думки" імені Сахарова. Церемонія вручення премії відбулася в Страсбурзі 12 грудня на пленарній сесії. Оскільки Сенцова не відпустили на вручення премії, замість нього нагороду отримала його двоюрідна сестра Наталія Каплан. У Страсбурзі вона виступила з промовою і зачитала лист Олега Сенцова. В Європарламент також запросили його адвоката Дмитра Дінзе.

Нагадаємо, Путін пообіцяв "подумати" про Сенцове.

Як повідомляв Знай.uа російський офіцер обрав сторону світу: йому світить 14 років каторги.

Знай.uа писав, Ахтему Сеитаблаеву - 46: як кримський татарин оживив українських "Кіборгів".