Потужний циклон влаштував українцям погоду на Різдво, 25 грудня, майже за Гоголем – міста і села засипало снігом, посилився вітер, виє завірюха. Все це, хоч і створює атмосферу містичності "ночі перед Різдвом", але принесло багато клопотів і незручностей українцям.

Так, у вівторок, 25 грудня, в Полтавській області через сильний сніг скасовані міжміські та міжобласні автобусні рейси. За ніч в регіоні підрозділи рятувальників витягли зі снігових заметів 31 автомобіль, в тому числі 4 автомобілі швидкої допомоги. Про це повідомляє "Уніан".

З середи, 26 грудня, у деяких містах і селах Полтавської області через негоду скасують заняття в школах.

У мерії Кременчука (Полтавська обл.) завтра скасовані заняття у всіх 29 школах міста. Також скасовано заняття в деяких селах Полтавської області, оскільки дороги між селами заметені.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, на дорогах в Полтавській області через хуртовину і сильні снігопади з 17.00 25 грудня до 2.00 26 грудня обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

В управлінні рекомендують водіям утриматися від поїздок до стабілізації ситуації на дорогах.

Керівництво Полтавської області звертається до мешканців з проханням по можливості не виїжджати на дороги до ранку. Водіїв авто просять не паркуватися на узбіччях доріг, щоб не блокувати таким чином роботу снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, синоптики прогнозують в Україні складну погоду з сильними опадами, налипанням мокрого снігу, ожеледдю і штормовим вітром.

На Новий рік до нас наблизиться циклон атлантичного походження. Тому теж буде сніжно - сніг та мокрий сніг пройдуть на Заході та Півночі, а вдень 1 січня доберуться і до Центру, Півдня та Сходу.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо скільки днів українці відпочиватимуть на Новий рік.

Також Знай.ua писав, стихія потішить українців напередодні Нового року