Вже ввечері 24 грудня циклон з північного заходу Європи «ухне» на південний захід України, а потім ще й понесеться на Лівобережжя, на північний схід країни. В ніч на Різдво на Півдні, в Центрі, на Сході України плюс ще на Сумщині буде складна погода з сильними опадами, налипанням мокрого снігу і штормовим вітром. На Заході і Півночі теж буде сніг, але не дуже сильний.

Наталка також прогнозує похолодання до невеликого морозу і ожеледь. У Києві у вівторок буде дуже слизько, очікується сніг і температура вдень від -2 до -5 градусів. Погода буде прямо як у фільмах і на листівках про Різдво.

Далі буде ще холоднішати, наприклад, в Києві буде вже до -8 градусів.

На Новий рік до нас наблизиться циклон атлантичного походження. Тому теж буде сніжно. На Новий рік сніг та мокрий сніг пройдуть на Заході та Півночі, а вдень 1 січня доберуться і до Центру, Півдня і Сходу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В основному це буде мокрий сніг, але якщо температура буде вище, то можливий вдень і дощ. Вночі на 1 січня очікується від 0 до 6 градусів морозу, до -8 в Сумській і Харківській області, а на заході приблизно нуль. У Києві на Новий рік буде -3 градуси вночі, а вдень до +2 градусів.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що з 28 по 31 грудня в Україні температура знизиться до 4-6 градусів нижче нуля. Він підкреслив, що мороз протримається і в перші три дні січня - тоді температура не підніметься вище 3-4 градусів

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень -1…+1, вночі -1…-3

Львів – вдень 0…-2, вночі -2…-4

Івано-Франківськ – вдень -1…-3, вночі -2…-4

Тернопіль – вдень -1…-3, вночі -2…-4

Чернівці – вдень 0…-2, вночі -2…-4

Хмельницький – вдень -1…-3, вночі -2…-4

Луцьк – вдень -1…-3, вночі -2…-4

Рівне – вдень -1…-3, вночі -2…-4

Житомир – вдень -3…-5, вночі -4…-6

Вінниця – вдень -1…-3, вночі -2…-4

Одеса – вдень 0...-2, вночі -1…-3

Миколаїв – вдень -1...+1, вночі -1…-3

Херсон – вдень -1...+1, вночі -1…+1

Сімферополь – вдень +1...+3, вночі +1…+3

Кропивницький – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Черкаси – вдень -1…-3, вночі -2…-4

Чернігів – вдень -2…-4, вночі -4…-6

Суми – вдень -2…-4, вночі -4…-6

Полтава – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Дніпро – вдень -1...+1, вночі 0…-2

Запоріжжя – вдень 0...+2, вночі -1…+1

Донецьк – вдень 0...+2, вночі -1…+1

Луганськ – вдень -1...+1, вночі 0…-2

Харків – вдень -1...+1, вночі 0…-2

Київ – вдень -4…-6, вночі -4…-6

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують усі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.ua писав про те, що тепер відомо, скільки українці будуть відпочивати під час зимових свят. Прогнози радують, але деякі дні все ж доведеться відпрацювати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що супермаркети збувають зіпсовані продукти на Новий рік. Те ж відноситься і до невеликих магазинів. Особливо треба бути обережними з вибором делікатесів, алкоголю і яєць. Деякі продукти потрібно було прибрати з прилавка ще півроку тому.