На Бориспільській трасі, поблизу Києва, сталася масштабна автокатастрофа.

Вантажівка протаранила заповнений пасажирами автобус. Про це повідомляє ТСН.

Зазначається, що транспортна пригода сталася на трасі у напрямку Києва.

"Автобус від'їжджав від зупинки села Щасливе, коли вантажівка врізалась у громадський транспорт. Окрім маршрутки ушкодження отримали також декілька легковиків," - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шестеро людей отримали травми внаслідок ДТП. Усі пасажири живі. Кільком особам медичну допомогу надали на місці.

"Одну жінку затисло у маршрутці - її діставали водії автомобілів та інші пасажири, рятувальники під’їхали за декілька хвилин після визволення пасажирки. Постраждалу забрала швидка", - зазначається.

Також повідомляється, що через масштабну аварію на трасі утворився чималий затор.

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобуса. Автобус стрімко вилетів на узбіччя і зніс огорожу, при цьому ледь не розчавивши пішохода, ща зазівався.

Як розповідає сам водій злощасної маршрутки, все сталося в той момент, коли він спускався з вулиці Борщагівській на вулицю Гетьмана. Раптово його підрізав темний позашляховик, після чого чоловік різко вивернув кермо ліворуч, щоб уникнути зіткнення. В результаті автобус вилетів на узбіччя, зламав по дорозі кілька дерев і врізався в залізну огорожу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": проїзд у київській маршрутці став останнім для чоловіка, що страждав від проблем із тиском.

Також "Знай.uа" писав, що мер Києва втратив зв'язок з реальністю і витрачає мільйони на новорічні свята замість ремонту шкіл і рішення проблем з гарячою водою.