Жахлива траса Мелітополь-Одеса попала в кадр відео популярного шоумена Володимира Зеленського.

Відомий український комік зняв відео розбитої дороги, коли разом з артистами 95-го квартал їхав на концерт до Миколаєва.

Відео опублікували в соціальній мережі Facebook.

"Ось вона красуня, дзеркало, дорога в Європу. Господи... Кошмар!" - каже за кадром шоумен Зеленський.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Крім того,під час зйомки відео водій запропонував цікаве покарання для винуватців зруйнованої інфраструктури і що саме потрібно зробити з тими, хто відповідає за дороги в Україні.

"Дуже хотілося б будівельників наших доріг прив'язати за одне прекрасне місце, зачепити за фаркоп і провезти по цих дорогах голою #о*ой", - брутально виразився водій.

Дорога в Европу(

Geplaatst door Владимир Зеленский op Maandag 24 december 2018

Нагадаємо, один із засновників Студії "Квартал 95", гуморист Володимир Зеленський відповів на питання, чи буде балотуватися в президенти на майбутніх виборах 2019 року.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський нещодавно розповів про те, що змінилося після того, як російські війська вторглися на східні території України.

Як зізнався артист в одному з інтерв'ю, така ситуація вплинула не тільки політично і соціально на нашу державу, вона внесла чимало корективів і у життя шоубізу. Приміром, ті, хто раніше вважали себе колегами і товаришами, відмовилися від спілкування з Зеленським.

Також "Знай.ua" писав, актор і шоумен Володимир Зеленський розповів про зустрічі з президентом України Петром Порошенком і його запрошення в президентську партію.