Актор і шоумен Володимир Зеленський розповів про зустрічі з президентом України Петром Порошенком і його запрошення в президентську партію у своєму інтерв'ю Дмитру Гордону.

На питання про те, що він за людина і чи були у актора з ним зустрічі, Зеленський відповів ствердно. Він продовжив і розповів, що сто мільйонів президент не пропонував і нічого не вимагав. Про пару зустрічей, які відбулися до цього, Зеленський не захотів говорити, оскільки, за його словами, вони для людей ні про що.

Ставлення до президента він висловив таким чином: "Прихід Петра Олексійовича для мене як, ось ми чекаємо якийсь фільм. Повинен вийти хороший фільм. Тобі всі починають говорити, дуже хороший фільм, піди подивися. Ти приходиш, а фільм середній, дуже середній фільм. Ти дивишся, у тебе розчарування. У тому, що «Може мені нічого не говорили, ну а шо ти чекав. Ось так і очікував». Тому у мене було глибоке розчарування. Я дуже сподівався…"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шоумен вважав його ознакою декомунізації до цього, але далі його спіткало розчарування, коли Порошенко після перемоги покликав до себе в партію депутатом.

Зеленський зізнався, що розгубився в той момент, а президент сказав: "не всі ж знають, що це твоя мрія, побудувати в Україні Голлівуд, щоб в Україні було топове телебачення…" Володимир відповів, що готовий цим зайнятися, якщо отримає повноваження.

Шоумен сказав, що запропонував свою умову, яка полягала в тому, що він отримує повноваження, починає працювати, підбирає кадри, а після того, як все вийде, прийде в партію до Порошенка. Однак останній заявив, що така тема не працює і все робиться з точністю до навпаки. Після цих слів Зеленський встав і пішов.

Актор пояснив, що не розчарувався у зустрічі і додав, що кожен займається своєю справою, а він на такі умови просто виявився не готовий.

На питання, чи зміцнилося розчарування в Порошенко і чи думає він про це, Зеленський відповів: "У мене розчарування у всій владі, яка сьогодні. І в ньому зокрема. Він гарант, він керівник, значить на нього наголос найбільше. Так завжди. Так, я не хочу так жити, як я живу. Мені не подобається. Мало того, мені не подобається, що так будуть жити мої діти, мені не наплювати як будуть жити мої онуки. Мені не все одно. І тому мені не подобається. А що доброго? Не бачу".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Тимошенко привітала українців з Новим роком і вперше показала свою внучку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний шоумен показав українську дорогу, при їзді по якій ваше здоров'я може різко погіршитися.

ТакожЗнай.uа" писав, що популярний ведучий Кварталу 95 загадав новорічне бажання, яке стосується всієї України.