Пророк Огій вважається покровителем людської душі, її чистоти. Він наставляє на любов до праці і на праведне життя. Ви можете помолитися, якщо хтось у вашій родині або ви самі, почали лінуватися. Адже лінь теж вважається гріхом. Можна попросити пророка наставити, якщо ви втратили мету, він допоможе вам в дорозі і допоможе пройти її з чистим серцем.

Якщо в сім'ї сьогодні народжується дитина, потрібно обов'язково піти до церкви і поставити свічку за її здоров'я. Також обов'язково моляться святому пророку Огію, щоб він зберіг чистоту душі дитини і наставляв його на шлях істинний.

Також у цього дня є свої особливості:

  • Можна проводити захисні ритуали на вогонь;
  • Моляться за (увага, не проти) ворогів і недоброзичливців;
  • Сьогодні важливо віддати всі борги, якщо ви ще не зробили цього раніше;
  • Сьогоднішня погода покаже, яким буде квітень наступного року;
  • А люди, які народилися на Огія, надалі дбайливі і щасливі господарі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Не забувайте, що на носі вже Новий рік і різдвяні свята. А значить пора складати плани на майбутнє, але перед цим потрібно позбавитися від всього непотрібного, що ви накопичили за цей рік, а може і за кілька років. Переберіть весь мотлох і викиньте або віддайте комусь, кому потрібніше. У моральному плані теж якраз пора почати позбуватися від своїх недоліків і запрограмувати себе на майбутній рік.

Раніше Знай.ua писав про те, що тепер відомо, скільки українці будуть відпочивати під час зимових свят. Прогнози радують, але деякі дні все ж доведеться відпрацювати.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Раніше Знай.ua повідомляв, що відомий дизайнер Анастасія Декомба розповіла українцям, в чому найкраще зустрічати рік Жовтої Земляної Свині